Telefon Tavsiyesi Nokia Lumia 620 mi? Htc desire x mi? Samsung galaxy s3 mini mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 620 mi? Htc desire x mi? Samsung galaxy s3 mini mi?
Sizce bu 3 unden hangisi arkadaslar?

Oğuzhan

Üye
Oyun uygulama istiyorsan android fakat birkac yil sonra wp de digerleri gibi olacak uygulama konusunda

Oğuzhan

Üye
Tabi neredeyse herkes uygulama yonunden bakiyor o yuzden android diyor wpnin androidden bircok ustun yani var eger uygulama onemli degilse hic terddut etmeden al bir lumia

Arkadaslar tam lumia 620 ye karar vermistim ki s3 mini kafama takildi ikiside ayni ozelliklere sahip fakat platformlar farkli. Sizce hangisi? Vereceginiz cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.

Şu an için android.En çok kullanılan uygulamalar bile hala çıkmadı windows phone'a.Telefon yönünden Nokia iyi ama sadece genel işlemler için yani arama ve mesajlaşma için windows phone almak saçma olur.En azından s3 mini al keyfine bak uygulamalar ile.Dersen ki ben uygulama yanlısı değilim bende o zaman şu ana kadr akıllı telefon alıp da uygulama kullanmıyorum diyeni görmedim derim.

Tepkiler: kurd-0

papakudioflu

Emekli Yönetici

en çok kullanılan uygulamalar çıkmadı mı? İos ve android platformlarının en popüler 50 uygulamasından 49'u wp için çıktı. Çıkmayan uygulama da son kullanıcı sözleşmesiyle güvenlik sorunları oluşan instagram'dır.

Tepkiler: pirenuri

Samet.25

simdi android ilerde wp8 olabilir

tapatalk

Üye
moderatör bile taraflıysa vurun beni

Kerim.

Üye
kisisellestirilebilirlik,oyun ve uygulama bollugu,ozgur olma ve daha aklima gelmeyen nedenlerden dolayi kesinlikle android.wp'de iyi ama bana gore degil.

Belle de Gayet Güzel Bi Sistem ( Browseri Hariç ) Fakat Oyun Uygulama Çıkmıyo Diye Max 1 Senesi Var. Ayrıca Wp nin Adroidden Üstün Özelliği Ney Bulamadım. Nerdeyse Hepsi Aynı Sistemlerin

Aynen ben İnstagram üzerinden yaptım bu yorumu ama zaten Top50 Facebook, Twitter vs uygulamalardan oluşuyor onlarda zaten her platforma çıkarıyor.Uygulamalar en geç windows phone'a çıkıyor.1,5 senesi var bence almak için.

sucer42

Üye
WP DE DOSYA YÖNETİCİSİ YOKMUŞ
yani bizim windowslardaki c: d: olayı ve hatta simbiandaki gibi dosyaları görüntüleyen bir explorer tarzı özellik yokmuş.

Shaunx

Üye
Wp daha cok yeni toplanmasi icin en az 2 senesi var bence. Oyum andoride

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...