NokiaAltıYüzÜç
Üye
-
Konu Sahibi
-
Asparagas olmadığı aşikar 808 in kasasını açtığımızda made in chine yazını görebiliyoruz ben beklemezdim böyle bi atak nokiadan ama kar yapacaklarsa çin e kaydırmak üretimi en mantıklısı malzeme ucuz işcilik ucuz her şey ucuz artık nokia da apple gibi samsung gibi çin malı oldu hayırlı olsun elimdeki N8 made in finland artık hayatta elimden çıkarmam torunlarıma miras kalsın bir zamanlar çin her şeyi ele almamışdı ve başka ülkelerdede üretim yapılıyordu diye haber için teşekkürler iyi forumlar ...
[ENGİN];5080012' Alıntı:ıyide nokia'nın çin'de de fabrikası var fınlandiya macarıstan da olduğu gibi
Hayırdır bilader açıkda bi şey mi gördün ?
Çinde fabrikası olduğunu bilmiyordummm gerçekten beni çok fena aydınlattın adam ne diyor finlandiyadaki fabrıka kapanıyor diyor N8 gibi üst segment bi cihazı ilk olarak finland çıkışlı üretti ardından macara döndü 808 ise yeni amiral gemisi ve çin üretimi yani normalde olsa finlandiyada üretimi gerçekleşirdi Tr ye finlandiya ve macaristandan daha ucuza getirebiliyorlar cihazları ancak çin öyle değil işcilik ucuz ama lojistik pahalı umarım yeterince açık olmuşdur nokia bütün üretimini çine kaydırıyor ...[ENGİN];5080012' Alıntı:ıyide nokia'nın çin'de de fabrikası var fınlandiya macarıstan da olduğu gibi
[ENGİN];5091583' Alıntı:iyide arkadaşım çinde üretilen cihazla finlandiya veya macaristanda üretilen cihaz arasında kalite ve fiyat farklılıkları yokki
he la gördümHayırdır bilader açıkda bi şey mi gördün...
[ENGİN];5091583' Alıntı:iyide arkadaşım çinde üretilen cihazla finlandiya veya macaristanda üretilen cihaz arasında kalite ve fiyat farklılıkları yokki
Kalite farkı olmayacağı aşikar ancak fiyat farkı sanıyorum olacak 1-2 aya kadar üretim iyice oturduğunda Tr fiyatları düşücek cihazların ...[ENGİN];5091583' Alıntı:iyide arkadaşım çinde üretilen cihazla finlandiya veya macaristanda üretilen cihaz arasında kalite ve fiyat farklılıkları yokki
Tarif etsene bizde gülelim la ...
he la gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?