ramakm86 Üye Nadir' Alıntı: faydalı olduysam ne mutlu bana arkadaşlar.beğendiğinize sevindim. Genişletmek için tıkla ... Faydalıda lafmı abicim bu program on numara binlerce radyo kanalı var burda.seside normal 96 kbps den asağı düşmüyo bazıları daha net. teşekkürler.
Nadir' Alıntı: faydalı olduysam ne mutlu bana arkadaşlar.beğendiğinize sevindim. Genişletmek için tıkla ... Faydalıda lafmı abicim bu program on numara binlerce radyo kanalı var burda.seside normal 96 kbps den asağı düşmüyo bazıları daha net. teşekkürler.
ali.oren Üye Ya supersin arkadasım. Ovi de vardı ama indir tusuna basınca tepki vermiyodu(sadece bu programla ilgili). Sagol
Ya supersin arkadasım. Ovi de vardı ama indir tusuna basınca tepki vermiyodu(sadece bu programla ilgili). Sagol
barak1071 Üye YA ARKADAŞLAR Bİ NOKİA X2_01 ALDIM BİZİM BURALARDA PEK RADYO ÇEKMİYOR INTERNET UZERİNDEN DİNLEYEYİM DEDİM HİÇ Bİ YERDE BULAMADIM BULDUKLARIMDA TELEFONLA UYUMLU DEĞİL YUKARDAKİDE UYMUYOR LÜTFEN YARDIM
YA ARKADAŞLAR Bİ NOKİA X2_01 ALDIM BİZİM BURALARDA PEK RADYO ÇEKMİYOR INTERNET UZERİNDEN DİNLEYEYİM DEDİM HİÇ Bİ YERDE BULAMADIM BULDUKLARIMDA TELEFONLA UYUMLU DEĞİL YUKARDAKİDE UYMUYOR LÜTFEN YARDIM
serdar247 Üye Vallahi süper çok beğendim.Aylık cep internet üyesiyim; bunun tv için olanıda varmı acaba.