asigsasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar bu 4g muhabbetinde haksızlık yapıyorsunuz. 3g de çok yol katedildi artık köylerde de hemen her yerde 3g var. Bu da 4g nin çok uzakta olmadığını gösteriyor. Türkcell çoktan testlerini yaptı biliyorum.arkadaşlar bu 4g muhabbetinde haksızlık yapıyorsunuz. 3g de çok yol katedildi artık köylerde de hemen her yerde 3g var. Bu da 4g nin çok uzakta olmadığını gösteriyor. Türkcell çoktan testlerini yaptı biliyorum.
arkadaşlar bu 4g muhabbetinde haksızlık yapıyorsunuz. 3g de çok yol katedildi artık köylerde de hemen her yerde 3g var. Bu da 4g nin çok uzakta olmadığını gösteriyor. Türkcell çoktan testlerini yaptı biliyorum.arkadaşlar bu 4g muhabbetinde haksızlık yapıyorsunuz. 3g de çok yol katedildi artık köylerde de hemen her yerde 3g var. Bu da 4g nin çok uzakta olmadığını gösteriyor. Türkcell çoktan testlerini yaptı biliyorum.
evet fiyat olarak haklısınız doğru burada 3g ve 4g de çok geri olunduğu söylendi. Buna itiraz ettim ben fiyatlara değil. Ve ayrıca hala 3g ye geçememiş çok ülke var. Bizim ülkemizde 4g altyapısı neredeyse hazır. Türkcell bu konuda çok ilerde
Bızım buraya en az 2020 gelır 4g
dostum bunun tartışılacak bir yanı yok gerçekler acıdır maalesefteoman bey konu tartışılabilir karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde. Her kesin görüşü farklı. Bide internet radyo başlığı altında bu kadar yeter zannedersem ayıp olmasın konuya.
Ankarada cekmedıgı yerler varken turkcell bunu soylemek bıraz zorevet fiyat olarak haklısınız doğru burada 3g ve 4g de çok geri olunduğu söylendi. Buna itiraz ettim ben fiyatlara değil. Ve ayrıca hala 3g ye geçememiş çok ülke var. Bizim ülkemizde 4g altyapısı neredeyse hazır. Türkcell bu konuda çok ilerde
video linki eklemiş sin 3. Sayfaya girince video sitesine yönlendirme yapıyor otomatik olarakhangisini diyorsun
evet daha iyi olur operadan giremiyorum bi türlüPaylaştıgım video yu dıyorsan youtube koyarım hemen
videoyu sen ekledin ise senin de sorununOrasına ben bırsey dıyemem o dialmation sorunu
Sorun bende degıl operada sorun bende de operadan acmıyor video safarı acıyorvideoyu sen ekledin ise senin de sorunun
şu an önemli olan video nun açılıp açılmaması değil beni video sitesine istem dışı yönlendirmiş olması sorunSorun bende degıl operada sorun bende de operadan acmıyor video safarı acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?