asigsasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
rica ederim dostumTesekkurler bro
ben teşekkür ederimTeşekkürler. Bunlarda benden olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rica ederimteşekkürler çok..
tabikiben teşekkür ederimmüsaade edersen konuya ekleyeyim
rica ederim
pc den indirince ismi ile indirme yapıyor.merhabalar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu siteden winamp ile dinle ye tıklayınca pls dosyası indiriyor bunlarla dinleyebiliyorm ama ismi görünmüyo x plore den dosya düzenle den isim de eklenebiliyor. Bi bakıp buraya da eklerseniz güzel olur.
web radyo 2 olarak ekledimasigsasi kardeş, dün yolladığım dosyada bazı hatalar buldum. düzelttim ve yeni halini yolluyorum. eskisiyle değiştiriver sana zahmet
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilk verdiğimi silmelisin bence. bazıları çalışmıyor. ondan dedim değiştir diye.web radyo 2 olarak ekledim
ilk verdiğimi silmelisin bence. bazıları çalışmıyor. ondan dedim değiştir diye.
rica ederimsymbian hayata iken bukadar destek vermedilier simdi kalkmışlar symbian symbian diyorlar biride yazmış blacberry symbian desteklidir çok kötü güldüm ya
Teşekkürler arkadaşım.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia İnternet Radio için yeni yöntem buldum ve bizzat olarak denedim
Nokia internet radio yüklü olmalıdır.
Zipten çıkan klasörü hafıza da istediğiniz yere atın dosya yöneticisi ile istediğiniz radio istasyonuna tıklayın direk olarak internet radio programı ile açılaçaktır.
radyo açıldıktan sonra favorilere ekleyinkolay gelsin
Web Radyo paketi için @Vatron arkadaşa teşekkürler
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rica ederim dostumTeşekkürler arkadaşım.
Tesekkurler emeginize saglik.
vTuner dan indirdigim tum turk kanallarini pls olarak kaydettim. Deneyen olursa sevinirim.
rica ederim dostum
tamam ben denerim dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?