nokia hisseleri ateşlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence batacak,ama bu haber bazılarına cidden batacak

güncelleme çıkarsınlar artık belleye

benim için nokia bitmiş android ciyimn artık

oh be artık canım sıkılmıştı nokia battı haberlerine

nokia artik asla kullanmam. Havasi bitti artık. Adi sadece nokia oldugu icin tartisiliyo hala yoksa Huawei, zte filan daha iyi

- - - Eklendi - - -

batmaz ama alt seviyede devam eder

nokia artik asla kullanmam. Havasi bitti artık. Adi sadece nokia oldugu icin tartisiliyo hala yoksa Huawei, zte filan daha iyi

- - - Eklendi - - -

batmaz ama alt seviyede devam eder

Havalı değil diye telefon kullanmayan kullanıcı modeli Evet Huewai, ZTE, Samsung, Sony, HTC, LG hepsi daha iyi.Nokia'da bu lafın üstüne alt segmentte devam edecek

Havalı değil diye telefon kullanmayan kullanıcı modeli Evet Huewai, ZTE, Samsung, Sony, HTC, LG hepsi daha iyi.Nokia'da bu lafın üstüne alt segmentte devam edecek
daha iyi zaten Huawei 4 çekirdek modeli süper lgnin muhteşem telefonlari var. Samsung ve Apple aştı zaten

iyi de bu telefonlar nokianın sürekli düşüşte kalacağını göstermez ki

Boşver bulaşma.Yeni nesil Lumia'lardan haberi yok arkadaşın.Ayrıca kendisine uygun olmadığı için 808'i gereksiz telefon olarak nitelendiriyor.Telefonu kullanma olayı oyun.Yaşına vermek lazım.

- - - Eklendi - - -

Gercekleri görmek nokianin rezalet sistemleri ve telefonlarinin akibetini beklemekten iyidir

Evet haklısın Android üreticileri mükemmel.Nokia'dan bir cacık olmaz saçma sapan telefonlar yapıyor zaten.

N9'da hiçbir kesim için uygun olmayan fiyatını haketmeyen bir telefonmuş

808 de öyleymiş. Onun yerine fotoğraf makinesi+telefon daha iyiymiş n9a android kurmak yerine de android almak daha mantıklıymış. Zevk arkadaşım zevk zevkler ve renkler tartışılmaz. Adam sağlam bir telefon istiyordur gider bi 3310 alır isteğini fazlasıyla karşılar. Ama şu android tutkunları bi türlü anlamadilar şunu.

Sorun beğenmemesi ona uygun olmaması değil.808 banada uygun değil mesela ama bu 808'in parasını hakeden -en azından belli bir kesim adına- bir telefon olduğunu değiştirmez ki.808 yerine kamera + 3310 al diyen zihniyet neden Iphone - Android yerine PSVita + 3310 al demiyor anlamıyorum.

çok doğru

siz fantezinizi yapın 41mp kamerası olan telefonmuş piyasanın seyrini görmek için elektronik marketleri gezebilirsiniz. Nokia stantlari kapatilcak neredeyse ziyaret eden yok. Nokianin son savunuculari bu forumdakiler. 41mp kamera telefonun performansıni gorduk 10mp performansi veriyo, donanim ve isletim sistemi olaylarina girmiyorum bile. Lumialara gelince destek almayan tek telefon olarak tarihe geçti o kadar hava attilar wp8 e gecemedi. O kadar lumia boşa gitti. Siz hala fan diyosunuz, lan ne nokia benim ne samsung ne apple zamaninda nokia kullandik ve bitti artik. Yüz tanima siri voice search yapti adamlar, nokia isletim sistemi bulamadı doğru düzgün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...