Nokia "G"orporation!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uruno

Üye
    Konu Sahibi
Nokia "G"orporation!
Yorum yok linke bakın neler oluyor.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia yla ne alakası var çözemedim? Beyazıta git bak iphone4s den galaxy s2 ye kadar hepsinin sahtesi var.

Enes

Üye
Nokia Gorporation tarafından üretildiğini farketmiş ne güzel

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Telefona dışardan bakınca bariz belli sahte olduğu fatura olayıda tamamen dolandırıcının işgüzarlığı.

Tepkiler: Niizuma.Eiji ve Emma-Watson

doctorrr

Üye
şöyle tanınmış bilindik bi mağazadan almak şart hoca

uruno

Üye
    Konu Sahibi
Şuna dikkat ettinizmi haberi yapan kişi ;dolandırılan rus vatandaşından bahsederken '' Rus internet kullanıcısı''
diya bahsediyor ne alaka internet kullanıcısı

''rusya'da yaşanan olayda, oldukça uygun fiyata Nokia N8 cep telefonunu otobüs beklerken durakta yanına gelen bir gençten satın aldığını söyleyen Rus internet kullanıcısı, başına gelenleri şöyle anlattı:

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
internette paylaşmıştır bunlar da haber yapmıştır.

Bu haberi sabah görmüştüm foruma daha düşmemiş mi derken rastladım
Bu telefonu alan adamın daha önce orjinal bir N8 almadığı ya da resimlerine bile dikkatli bakmadığı belli oluyor.Telefonun sahte olduğu bariz belli.Ayrıca telefonu almadan önce insan incelemez mi bir hatası var mı, HDMI girişi hoparlörleri kamerası sağlam mı diye...

Mobilator

Emekli Yönetici
Aynı Konya yerine gonya der gibi.

Nokia zararini karşılamak icin böle yollara düştü demek ilginc

dikkat edinde NOKlA diye de satılıyor aslında NOKLA ama Adamlar ordaki L harfini küçültüp l yapıyorlar bu harfte I dan neredeyse farksız maxicep in yazı karakterleriyle pek anlaşılmıyor ama wolfteam oynayanlar deneyebilir orada oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...