m.yasar-1903 Üye kardeş uygulamaların hemen hepsi güvelirmiyen sağlayıcıdan alınan korumalı nesle diye hata veriyor.,
Ediz Yiğit Üye Konu Sahibi m.yasar-1903' Alıntı: kardeş uygulamaların hemen hepsi güvelirmiyen sağlayıcıdan alınan korumalı nesle diye hata veriyor., Genişletmek için tıkla ... Bu uygulama sadece hacked telefonlarda çalışır diğerleri içinde ya telefonunuzu hackleyin ya da sertifika alıp imzalayın.
m.yasar-1903' Alıntı: kardeş uygulamaların hemen hepsi güvelirmiyen sağlayıcıdan alınan korumalı nesle diye hata veriyor., Genişletmek için tıkla ... Bu uygulama sadece hacked telefonlarda çalışır diğerleri içinde ya telefonunuzu hackleyin ya da sertifika alıp imzalayın.
Ediz Yiğit Üye Konu Sahibi yeesuf' Alıntı: Güvenilmeyen bir sağlıyıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyor Genişletmek için tıkla ... Sertifika veya Hack gerektirir.
yeesuf' Alıntı: Güvenilmeyen bir sağlıyıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyor Genişletmek için tıkla ... Sertifika veya Hack gerektirir.
mstf_l Üye can1990usta' Alıntı: 5228 de güncelleştirme hatası diyo Sertifikaladım ama ı ıh olmadı Genişletmek için tıkla ... Eski sürümü varsa kaldırmanız lazım
can1990usta' Alıntı: 5228 de güncelleştirme hatası diyo Sertifikaladım ama ı ıh olmadı Genişletmek için tıkla ... Eski sürümü varsa kaldırmanız lazım
pusu6600 Üye zabate' Alıntı: 5800 denedim. Ama hava veriyor. Genişletmek için tıkla ... neden telefonuna fan taktırdınki?
zabate' Alıntı: 5800 denedim. Ama hava veriyor. Genişletmek için tıkla ... neden telefonuna fan taktırdınki?