Nokia E72 Web Browser

insarcil

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 Web Browser
Ustalar bir baksanıza skyfire kapandı başka video izleyebileceğim sertifikalı bir program varmı

micqrop

Üye
Bende e72 kullanıcısıyım izlesene.com yada birkaç sitede falan izleyebiliyorum kendı tarayıcısından ama youtube ye giremiyorum bile.
Destek verebilecek olan bilgili arkadaslarımız varsa bekliyorz

theemnt

Üye
telin flash lite 4 versiyonu olmadıgı için mutlaka skyfire kullanman gerekiyo ama onun için de telin hackli olmasi gerekir gerisi forumda var ztn ama hackleye bilmen için versiyon güncellememiş olman gerek yoksa 'yani güncel versiyonsa biraz beklemen gerek çünkü helloox un yeni versiyon için hack programı çıkmadı bu kadar pahalı bir tel için nokianin bir flash player bulamaması çok çirkin bir olay bence ben bekleyin derim....

degerli arkadaslar
youtube nin mobile uygulamasi var yükleyin telefonunuza uygulama sadece wlan üzeri calisiyor
baglanti ayarlarinizda birincil dns 208.67.222.222 ikincil dns 208.67.220.220 ayarlayin
videolari bilgisayardan daha hizli aciyorr
selamlar

maygun07

Üye
arkadaslar nokıa e72 kullananlar youtube girmak için 3g ile de gayet güzel izleye biliyorsunuz.yapmanız gereken internet ayarlarından gelişmiş ayarlara girip 1.dns.8.8.8.8 2.dns.numarası 8.8.6.6 turkcell 3g de çokhızlı mutlaka deneyin...

YasirN

Üye
Bolt Browser var ama java bir tarıycı hocam