Nokıa e72 ve e-posta konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokıa e72 ve e-posta konusu
Herkese merhaba

Nokia E72 model cep telefonumu geçen hafta satın aldım. G-Mail posta kurulumumu yaptım. Maillerim anında telefonuma düşüyordu, dün akşama kadar.
Dün akşamdan sonra maillerim g-maile düşmüyor. Bağlantı kesik. Seçeneklerden bağlan dediğimde bir kaç saniye “g-mail bağlanıyor” uyarısı alıyorum. Sonra yine bağlantı kesiliyor.

Acil desteğinizi bilgilerinizi rica ediyorum.

Teşekkürler.

T90-7

Üye
Aynı sorun bende de var.Şirket mail madresini kuruyorum fakat tüm tanımlamaları girmiş olmama rağmen bir kaç saniyelik bağlanıyor ibaresiden sonra yine bağlantı kesilyor..

hiram34

Üye
212- 337 1717 nokia destek telefonu

Şebekeden kaynaklanan bi durum büyük ihtimal

'' Aynı sorunu yaşıyordum güncelleme yaptıktan sonra sorun ortadan kalktı. Güncelleme öncesinde tüm e-posta hesaplarımı kaldırıp yeniden kurmayı denedim. Bir müddet sorunsuz işlev gördükten sonra aynı hata devam etti. Güncelleme öneririm. Yazılım sürümü: 031.023 ''

Merhabalar,aynı sorunu bende yaşıyorum ve en son sürümü kullanıyorum.Ama bir türlü E72-1 model telefondan şirket e-postalarını(pop3) alamıyorum,gönderemiyorum.sinir bozucu bir durum gerçekten.Yahoo,dan alıyorum ama şirket mesajlarında sorun var.outlookteki tüm ayarları port nolarını doğru olrak girdim.cevap bekliyorum sorunu çözenlerden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...