Nokia E72 ses sorunu hakkında

Konu Sahibi
Nokia E72 ses sorunu hakkında
Öncelikle herkese merhaba.yeni aldığım e72 telefonumdan bir sabah uyandığımda baktım ki hiçbir ses gelmiyor.ne kamera sesi ne zil sesi hiçbir ses çıkmıyor.hard format attım ama sorun hala devam ediyor.diğer işlevlerinde herhangi bir problem yok.
konu hakkında bilgisi olan yardım ederse çok makbule geçer,ses çıkmadığı için işyerimin servisini telefon ekranına bakarak bekledim bugün(servis geldiğinde çaldırıyor)
şimdiden teşekkürler

.Servise götür bence muhakkak önemli bir sorun.

jipox

Üye
valla hocam benım e 72 yede bir kez oldu ama pencerenın önunde unutmustum sanırsam gunesten oldu acıp kapayınca duzeldi

eQooo

Üye
servise götür kardeş...sorun donanımsal...

Konu Sahibi
e72 si olan arkadaşlar aynı sorunu yaşarsa eğer ; arka hoparlör kısmına parmakla vurunca düzeliyor bilginize
bir daha da aynı hatayı vermedi.sağolun ilginiz için

bahaday

Üye
selam arkadaşlar.. Sorum şu:
ben ctesi günü bir alışveriş mağazasından E72 aldım fakat arkadaşımın E72sini gördüğümde farkettimki benim telefonumun klavyesinde Türkçe karakterler yok. Nokia'yı arayıp sorduğumda telefonumun yurtdışı ithalat yani grey telefon olduğunu bu nedenle de Nokia garanti kapsamının dışında kaldığını söyledi. Bu durum çok canımı sıktı çünkü telefona 740 lira verdim ve bi arıza olursa Nokia servisleri değil başkaları tamir edicek. Bi de sanki telefonun sesi çok çıkmıyor bundan önce N95im vardı sesi onunki kadar çok çıkmıyo gibi geldi.
Son olarak sizce ne yapmalıyım telefonu geri vermeli miyim..
TEŞEKKÜRLER...

amatsu

Üye
Arkadaşlar sonuçta Nokia E72 markalı telefon genelde iş adamları için üretilmiş bir telefon.Bunun için fazla ses kalitesi beklemeynz

efebey60

Üye
arkadaşlar bende de e72 sesi karşı tarafa iletmiyor .. mikrofon sorunu mu yazılım sorunu mu