Nokia E71 Mobil Web Tarayıcı Sorunu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atel

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 Mobil Web Tarayıcı Sorunu!!!
Mrb,
arkadaşlar benim nokia e71 cep telefonum var. Telefona opera mobil 11 yükledim, benim sorunum şu;
Bazı internet sitelerini gezdiğimde o sitelerin mobil versiyonunu(telefonlar için tasarlarnmış web sitesi) gösteriyor, bazı siteleri ise orijinal gösteriyor. Ben bütün siteleri normal pc deki gibi orijinal görmek isiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Adilx05

Üye
Web Sitesiyle Alakalı Bişey Senin Yapabileceğin Bişey Yok Ama Googledan Aratıp Giryosan Orda Orjinalini Göster Var

pRime.

Üye

O mobil sitelerin en altına in, "normal site", "desktop site", "bilgisayar görünümü" vs. gibi linkler göreceksin, ona tıkla orjinal site gelir.

atel

Üye
    Konu Sahibi
Bazı siteleri orijinal gösteriyor, ben her seferinde orijinal gösteri mi arayacağım. Telefondan url ayarı mı yapılmalı anlamadım , bilen varsa yorumları bekliyorum..

Ayarlara gir orda cep görünümü kapat ve genel yap tamamdır

atel

Üye
    Konu Sahibi
Cep görünümü zaten kapalı ve genel diye de bir seçenek yok.(opera mobil 11)

atel

Üye
    Konu Sahibi
Zaten yeni geldi fabrikadan

pRime.

Üye
Dostum dediğimi yapacaksın başka türlü olmaz. Zaten aramana gerek yok her mobil sitenin altında link vardır.

atel

Üye
    Konu Sahibi
facebook.com yazıyorum facebook mabile bağlanıyor ve orijinali göster diye bir seçenek te yok...
yok mu yardım edecek ? ben telefondan wirellesle nete girdiğimde direkmen sitelerin mobil adresşerine yönleniyor. ???

atel

Üye
    Konu Sahibi
Herkes memnun mu bu halden, çözen biri yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...