nokia e7?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
nokia e7?
Nokia e7 hakkında yorum alabilirmiyim kullanıcılırndan ?internette yorumlar tam bir çelişki halinde...kimi ramı az deyip telefonun çok donna yaptığını söylerken kimi çok hızlı ve kullanışlı diyor??

Dostum konu yerin yanlış symbian 3 bölümünde açsaydın daha çok bilgi sahibi olabilirdin daha çok kişi ilgilenirdi istersen moda bildir taşır.

Bana kalırsa bu saatten sonra alınacak cihaz değil dostum her an üretimi durabilir ve parasını haketmediğini düşünüyorum sırf klavyesi var diye o kadar para verilmez zaten kullandıktan sonra klavyenin ağırlıktan başka bir işe yaramadığını göreceksin.

Konu Sahibi
sağol dostum....doğrusu klavyesi olması benim için dezavantaj çünkü kullanmayı düşünmüyorum dolayısıyla sadece ağırlık yapacak...... Ikinci el bahsettiğim.....fiyatı 350 civarı...nokia symbian son model birşey istedim...bunu gördüm sorayım dedim

N8 daha iyi senin için o zaman kamerası çok iyi klavye kullanmam diyorsun ama o fiyata bulamazsın ve e7 350 tl ise mutlaka bir sorunu vardır o kadar ucuz olamaz

Del Rey

Üye
Nokia E7 birinci elden 1.500 TL'ye bile gördüm. Kesin bir sorunu vardır.

Nokia E7 birinci elden 1.500 TL'ye bile gördüm. Kesin bir sorunu vardır.

--- Eklendi ---

neyse bence senin paran varsa git android al (tavsiyem: xperia sola= 800-900 tl veya galaxy wonder= 700 tl) bence bırakın artık şu symbianı

doctorrr

Üye

--- Eklendi ---

neyse bence senin paran varsa git android al (tavsiyem: xperia sola= 800-900 tl veya galaxy wonder= 700 tl) bence bırakın artık şu symbianı
işlevsellik ve kullanışlılık yönünden hala tercih edilesi bi' sitem ama tabii alıyorlarda bi' ay sonra şu oyun yok bu aplikasyon yok diyorlar bilinçli olmak lazım iyi araştırıp isteklerin ne yönde olduğunun saptanması lazım

zaten bende app olmadığı için demiştim android diye eğer uyulamaya gerek yoksa 2.el wave 3 alınabilir; hemde ucuzdur.

Gecen media markette e7 gordum 1500 tlydi sok oldum ustune 500 daha koyar S3 alirim kat kat iyi ondan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...