Nokia E7-00 Kasa Değişimi & Yedek Parça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaavkw

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7-00 Kasa Değişimi & Yedek Parça
Merhaba arkadaşlar,

Telefonumun kasasını değiştirmeye karar verdim ama internette sadece kasa satan bir yer bulamadım montaj ile birlikte yapan bir yer buldum o da çok para istiyor ki zaten montajı kendım yapabilirim ona ayrıca para vermeye gerek yok, nereden bulabilirim bilgisi olan var mı?

E_yedi

Üye
arkadasım garantısıne sal bıttı dıyırsanda yolla sen parayla yapcaklar zaten orgınalını takarlar . Sıkntın klmaz .

---------- Eklendi @ 19:46:25 ---------- Yazıldı @ 19:45:28 ----------

tahmınım 250-300 felan vardır. Alımınyum kap oldugundan pahalı olur . Blkı 200 dur .

kaavkw

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışı olduğu için 'garanti dışı' zaten telefon Türkiye'de. Parçaları bulabilirsem ben kendim yapabilirim, kolay bir işlem çünkü daha ucuza geleceğini ve bekleme süresinin de olmayacağını göz önünde bulundurursak kendim yapmam çok daha iyi. Bir de garantiye yollasam değiştirirler belki ama şu an üstünde olan kendi kasasını geri yollamazlar büyük ihtimalle, ben bir nevi kapak değiştirir gibi kasa değiştirmeyi düşünüyorum tabii bulabilirsem...

Bu sitede var:

kaavkw

Üye
    Konu Sahibi
Satışı kapanmış onun da, satıcının da hesabı aktif değil diyor girmeye çalışınca profiline.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...