Nokia E65 Java Oyun Yüklenmiyor??

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia E65 Java Oyun Yüklenmiyor??
Arkadaşlar e65'te java bir oyun veya program yüklemek isterken yüklemenin sonuna geldiğinde yüklenemedi diyor. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Sertifika hatası değil ama tarihi geri alarak denedim telefonu ingilizce yaptım yine aynı sorun.?

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maalesef yukarı diyorum. 5 saat sonra yola çıkacam bu sorunu çözmem lazım da

kardeş her oyunda her programdamı dio yaw ??

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Programlarda sorun yok. Sadece java oyunlarda oluyor. Zip olarak attım telefonda zip manager var. Oradan açtım yine aynısını yaptım. Yüklemeye geçiyor vs tam yüklemenin sonuna gelirken dosya bozuk yüklenemiyor diyor.

Allah Alah garip walla yaa.. başka sitelerede baktımda hiç senle aynı sorunu yaşayan birini bulamadım

gokolim

Üye
arkadaşım bendede e65 war her türlü java we symbian 3rd yükleyeibliorum telefona bir format atmayı dene ama şuna dikkat et bnm teleofn ing olduundan ing sölüom instaltiondan app manager e girceksin
optionst settings> software install signed only diil all olcak yoksa yüklemelerin hiçbirini yapmıo

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zaten all seçili o konuda sorun yok. Bende program yüklemeden önce ing. yapıyorum. Sadece javalarda var bu normal programlarda böyle bir şey olmadı.

Artık memleketten geldikten sonra bakıcaz format işine. Yarım saat sonra çıkıcam tekrardan yüklemeleri yapamam zor olur

emrek54

Üye
bende yazamıyorum arkadaslar yaa neden acaba

ankakaan

Üye
ben 2 oyun yükledim ama temaları ve programları yapamadım

frmname

Üye
hafıza kartına format at.
ben de aynı sıkıntıyı yaşadım

mika06

Üye
Bende E65 için program arıyorum. Ulaşabileceğim bi adres varsa söylerseniz sevinirim.

oyunu telfona mı hafıza kartınamı yüklüyorsun h.kartına yüklediğinde sorun verirse format at

theodeme

Üye
van_hoijdonk aynı yükleme sorununu bende yapıyo,tam yüklemenin sonuna gelirken hata verip yüklemeden çıkıyo,sen sorunu çözebildinmi?eğer konu hakkında bilgisi olan varsa söylesin,bide bu e65 e format nasıl atılıyo,şimdiden sağolun...

theodeme

Üye
hafıza kartını çıkarıp yükleme yaptığımda oldu ve bende hafıza kartına format atarak sorunu çözdüm arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

hafıza kartına format at aynı sorun bendede vardı ve o şekilde çözüldü

misto

Üye
Arkadaşlar Bendede E65 Var Ben Her Türlü Tema Oyun Yüklüorum Ve Kullanıorum Sanırım Jar Uzantılı Olduğu Için Yüklenmio Bazıları Ve Telefonda Sertifika Sorunu Var Bunuda Yükleme Dosyası< Uygulama Yöneticisi< Ayarlar<yazılım Yüklemeden Tümü< çev. Içi Serti Kont. Kapa Seçerseniz Her Istediğinizi Kolayca Yükleyebilirsiniz Formatlık Bi Durum Yok Yani Ve Bi Sene Tarihi Geri Alın Her Zmn Yardım Edebildiysem Ne Mutlu

safakk

Üye

arkadaşlarım abimiz koyu açalı hem çok olmuş hemde bu zaman aşımında telefonunu dahi yenilemiştir lütfen yeni üyelerimiz bi konuya cevap yazmadan önce tarihe baksınlar rica ediyorum

saffaka tam desdek!!! Haklısın kardeşim
_____________________________SEVGİLER!!!

sdtebr

Üye
oo sizin söyledikleriniz imkansız kardes ya senin telinde sorun war yada sende cünkü böle bişeyin olması imkansız qibi bişeyy oke !! :

vesbuci

Üye
benim teldede aynı sorun var jar uzantılı dosyaları yükleyemiyorum