Nokia E63 Hack

yusher

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E63 Hack
Merhaba Arkadaşlar

Nokia E63 v200.21.012 firmware'i hacklenebiliyor mu ?
Cevabı evet olanların ve deneyenlerin yardımını bekliyorum.

Tepkiler: democles34

mustafao

Üye
ben daha bulamadım arkadaşım

çözüm bulduysan bilgilendirsen sevinirim

judger90

Üye
bende de 5630 var ama kimsede yok heralde bu aletten buralarda

kımse bılmıyo mu bende e63 aldım ama sıtemeını hacklamem lazım nasıl yapacagız yaw

visit

Üye
yahu hack yapınca ne oluyor neden hacklemek?

arkadaşlar dedikleriizi yapıyorum sorular çokıyor onlarada evet diyorum fakat sys dosyasına giremiyorum yardım

jeofatih

Üye
hacklemek şart mı arkadaşlar

inalp

Üye
Allah rızası ıcın ya su telefonu nasıl hackleyecem sertıfka ıle ugrasmak ıstemıyorum.

Sonucta cın sıtesı ve ımeı numaranı verıyorsun nereden malum klonlamadıkları ımeı numarasını

yuyudubi

Üye
telefonlar sistemleştikçe karmaşıklığı da daha çok artıyor.. bu hacklemek de neyin nesi bilen bi arkadaş allah rızası için ayrıntılı açıklasa

ben hackledim sertifika alın önce 8 gün bekledim lanet şeyi sonra gerisi kolay x-plore diye bidosya yoneticisi var yanlısım varsa düzeltin...sonra hellox2yi kurdum hack lendi diye yazı yazdı tam ayrıntılı yazamıyorum suan...bidaha hiç sertifika sorunu yaşamadım...size tavsiyem önce e63 ün sürümünü yükseltin çünkü hackledikten sonra yükseltirseniz hack gider yeniden yapmaniz gerekir...neden yükseltin dedim baya yeni özellik geliyor ornegin müzik çalar ileri sarmıyordu simde ilerlete biliyor...wifi kullananlar için harika bi email programı var...daha çok düzeltme var...

--------------- Ekleme ---------------

sürüm yükselttigim için benim hack gitti yeniden hackliycem konu açar nasıl yapıldıgını yazarım ama önce sertifika alın üye olun siteye my certifika seçenegini tıklatıp sag üstteki appy cer seçenegini tıklatıp gerek li bilgileri doldurun bihaftaya sertika cıkıyor...

mercek76

Üye
Ne kadar araştırdıysamda boşa cihazı hackleyemedim...

mstf_l

Üye
arkadaşlar dedikleriizi yapıyorum sorular çokıyor onlarada evet diyorum fakat sys dosyasına giremiyorum yardım

Aynısı banada oluyor kardes bi aydır ugrasıyom herbiseyi denedim ama elde ettigim tek sey husran

mstf_l

Üye
telefonlar sistemleştikçe karmaşıklığı da daha çok artıyor.. bu hacklemek de neyin nesi bilen bi arkadaş allah rızası için ayrıntılı açıklasa

En basitinden uygulamaları yuklerken yok sertifika hatası yok erisime izin verimedi gibi hatalar almıyosun
Telefona n gage ps1 gibi gelismis oyunlar yukleyebiliryorsun
Sistem klasorlerine erisimi actıgı icin kamera sesi gibi can sıkıcı sistem ozelliklerini degistirebiliyorsun