Nokia e6 alıyorumM !! Yorumlarınız ??

Nokia e6 alıyorumM !! Yorumlarınız ??
Nokia e6 almaya karar verdim %50 alıcam. memnun kalmazsam satıp wave 525i kullanmaya devam edicem. telefonun eksilerini-artılarını söylerseniz sevinirim. ilerde satmaya kalksam kaça satarım ? memnun kalır mıyım?

HAM ZA

Üye
bence biraz saçma bir telefon yani madem dokunmatik ekran var neden yön tuşları var saçma değil mi? bence ona vereceğin parayla git c6-01 al daha iyi derim. telefonun görünümü oldukça güzel ama o yön tuşları ve diğer tuşlar işi bozmuş onun haricinde güzel olabailir ama sonuçta sen alacaksın senin kararın

bence git samsung galaxy sl al yada samsung galaxy p1000 yada p1010 al.

sen bılırsın ama c6-01 almanı tavsıye ederım ama e6 da guzel

nalcam22

Üye
kazık yiyosun hacı

Tepkiler: By_Casparov
arkadaşlar telefon hediye gelicek gibi bir şey yani ben telefonu isteğimle almıyorum. neyse büyük ihtimal 700e satarım kalsın para biriksin 1-2 sene sonra samsung galaxy s3 veya iphone 6 veya nokia n10 veya samsung wave 4 alırım şimdilik wave 525 ile idare edek hacı nolcak

bende qenel olarak hem klavyeli hem dokunmatk telleri saçma buluyorum özelliklede e6 nın ekranı bu kadar küçükken dokunmatk olması çok komiik olmuşş

lolaman

Üye
Bu devirde nokia almada ne alırsan al

Telefonu öneren hiç kimse yok mu ?
dokunmatik ekran, qwerty klavye Nokia e6 İşlem tamam!

----------Eklendi @ 21:34:27 ---------- Yazıldı @ 21:33:00 ----------

telefonun eksisi ne anlamadım gitti. neden kimse beğenmiyor. c7den, c6-01den farkı ne ?

konu açmışsın adamlar fikirlerini yazıyor madem öyle sen nokia e6 alıcaksan biz ne yapalım ?

Bak şimdi o dakika sinirli ve ters bir anıma geldi. o yüzden böle ters cevap verdim. bak şimdi..
ondan önceki yorumlarda da telefona saçma dediler ama neden saçma olduğunu söylediler ve başka telefon önerdiler. bu arkadaş gelip tasarımı kötü şu özelliği kötü dese yardımcı olacak anladım da gelmiş çok komik çok saçma diyor. benim sorum ile ilgisi var mı? ya konuyu okumadan cevap yazdı.
neyse bende fazla tepki verdiysem özür dilerim.

----------Eklendi @ 22:38:45 ---------- Yazıldı @ 22:33:47 ----------

evet yön tuşları işi biraz bozmuş ama çokta kötü durmuyor. telefonu ben almıcam. hediye gelcek diyebiliriz. o yüzden malesef c6-01 alamıyorum. e6da güzele benziyor. hemde c6-01 den daha ince

yorumun için;

----------Eklendi @ 22:41:37 ---------- Yazıldı @ 22:38:45 ----------

bence git samsung galaxy sl al yada samsung galaxy p1000 yada p1010 al.

galaxy sl gerçekten çok güzel bir telefon ama ben almıcam hediye gelicek o yüzden e6 kullanıcam. e6da güzel ya fazla küçümsemeyin yada dan sonraları olmaz kardeş çünkü ben telefon alıcam. tablet almıcam

Yorumun için;

----------Eklendi @ 22:43:39 ---------- Yazıldı @ 22:41:37 ----------

sen bılırsın ama c6-01 almanı tavsıye ederım ama e6 da guzel

Üstüke yorumları okursun artık aynı şeyi yüz kere demekten bıktım evet e6da güzel. tasarımını felan çok beğendim.

Yorumun için;

----------Eklendi @ 22:44:48 ---------- Yazıldı @ 22:43:39 ----------

kazık yiyosun hacı

Yapma hacı yukardaki yorumları oku anlarsın neden e6 aldığımı

Yorumun İçin;

Güzel telefon bence şimdiden güle güle kullan

İOS ve android cihaz tercih etmelisin bu devirden sonra..

Lenneth

Üye
Evet S^3

Güzel telefon klavyeli, hayırlı olsun