Nokia E 52 Nasıl bir telefon?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

secozel

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E 52 Nasıl bir telefon?
E 52 Nasıl bir telefon? Artıları eksileri neler. Hoperlöründen tiz cızırtı şikayetleri var ne derece doğru bilen kullanan arkadaş varsa bilgi rica ediyorum.

gemini1

Üye
is adamlari icin tasarlanmis bi telefon diye biliyorum kendimde almayi dusunuyordum ama daha gorme firsatim bile olmadi kotu olabiliecegini tahmin etmiyorum

sryldz

Üye
tam telefon almaya karar verip araştırıyordum, e55; e71;5800; diğer markalar arasında kalmıştım.
e 55in semi-q klavye olması, e71in kaba olması, 5800 görüntüsü ve bas-matik özelliği.. arasında gidip geliyordum.

derken e-52 yi keşfettim nokia europa sitesinde.. lanet olsun ki TR pazarına henüz çıkmamıştı. tam kafama uyan telefondu oysaki. e-55 ile tamamen aynı olmasına rağmen, neden bu değil de, semi-q klavyeli bi telefon piyasadaydı.. üstelik tutmamıştı da.
derken, e-52 geçtiğimiz günlerde piyasaya girdi. ve ben direk satın aldım.
umduğumdan daha iyi bir performansı var. bu bir gerçek. ilk defa bir telefondan tam olarak memnun kaldım diyebilirim.
o 1500mh lik batarya ile henüz 4. gün. ve onca kurcalamaya rağmen hala batarya yarı dolu.
evet iş serisi bir telefon. ancak incelik zerafet gayet iyi.
xpress on kadar iyi bir müzik zevki beklemeyin ancak 3.5luk jack ile tüm kulaklıklarla uyumlu. haparlör yeri geldiğinde yetersiz evet. eski walkman telefonm kadar değil. ancak ne bekliyorsunuz ki?

sonuç olarak, gayet yerinde bir tercih.

secozel

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın, nereden, kaça aldınız. Nokia (TR) nın sitesinde görünmüyor.Garanti sorunu yaşarmıyım acaba? o kadar para verip sorun yaşamak istemem doğrusu.

QUOTE=sryldz;2360861]tam telefon almaya karar verip araştırıyordum, e55; e71;5800; diğer markalar arasında kalmıştım.
e 55in semi-q klavye olması, e71in kaba olması, 5800 görüntüsü ve bas-matik özelliği.. arasında gidip geliyordum.

derken e-52 yi keşfettim nokia europa sitesinde.. lanet olsun ki TR pazarına henüz çıkmamıştı. tam kafama uyan telefondu oysaki. e-55 ile tamamen aynı olmasına rağmen, neden bu değil de, semi-q klavyeli bi telefon piyasadaydı.. üstelik tutmamıştı da.
derken, e-52 geçtiğimiz günlerde piyasaya girdi. ve ben direk satın aldım.
umduğumdan daha iyi bir performansı var. bu bir gerçek. ilk defa bir telefondan tam olarak memnun kaldım diyebilirim.
o 1500mh lik batarya ile henüz 4. gün. ve onca kurcalamaya rağmen hala batarya yarı dolu.
evet iş serisi bir telefon. ancak incelik zerafet gayet iyi.
xpress on kadar iyi bir müzik zevki beklemeyin ancak 3.5luk jack ile tüm kulaklıklarla uyumlu. haparlör yeri geldiğinde yetersiz evet. eski walkman telefonm kadar değil. ancak ne bekliyorsunuz ki?

sonuç olarak, gayet yerinde bir tercih.[/QUOTE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...