aleranol Üye aslında ilk konsept güzel 808 in fazlalık olan alt kısmının çıkması çok iyi olmuş. Umarım böyle bir tel yaparlar. Ya da snow gibi muhteşem bir konsept.
aslında ilk konsept güzel 808 in fazlalık olan alt kısmının çıkması çok iyi olmuş. Umarım böyle bir tel yaparlar. Ya da snow gibi muhteşem bir konsept.
Niizuma.Eiji Üye Symbian Türkiye' Alıntı: Burada paylaşılan tüm konseptlerin amatör olduğu belli oluyor. Hiçbiri gelmeyecek. Genişletmek için tıkla ... Ben daha güzel bir şey bekliyorum açıkçası Nokia beklentileri iyice arttırdı kötü tasarımlı bir şey gelirse birde vay haline
Symbian Türkiye' Alıntı: Burada paylaşılan tüm konseptlerin amatör olduğu belli oluyor. Hiçbiri gelmeyecek. Genişletmek için tıkla ... Ben daha güzel bir şey bekliyorum açıkçası Nokia beklentileri iyice arttırdı kötü tasarımlı bir şey gelirse birde vay haline
m542tf Üye kendi tasarımlarımızı paylaşalım beğenilenlerden ilk üçü nokia ya gönderelim. Bakarsınız bizden birinin tasarımı beğenilir de üretime geçer.
kendi tasarımlarımızı paylaşalım beğenilenlerden ilk üçü nokia ya gönderelim. Bakarsınız bizden birinin tasarımı beğenilir de üretime geçer.
Cihanî Sultan Üye papakudioflu' Alıntı: merak etmeyin o gune kadar bazi surprizlerle karşilaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Ne gibi bir süpriz hünkarım?
papakudioflu' Alıntı: merak etmeyin o gune kadar bazi surprizlerle karşilaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Ne gibi bir süpriz hünkarım?
papakudioflu Admin Cihanî Sultan' Alıntı: Ne gibi bir süpriz hünkarım? Genişletmek için tıkla ... sülemem