turbocore35 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 520 den çektim gece modunda çok karanlık olmasada karanlık yerde flaşlı gibi çekti
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 520 den çektim gece modunda çok karanlık olmasada karanlık yerde flaşlı gibi çekti
beats Üye bu arada @papakudioflu abi kilit ekranı için güzel uygulama var tanıtırsan güzel olur Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu arada @papakudioflu abi kilit ekranı için güzel uygulama var tanıtırsan güzel olur Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
OnurYurdakul Üye turbocore35' Alıntı: offf bu nokia camera süper bişey gece modunda 520 çoşuyor Genişletmek için tıkla ... 520 ile fotograf atarmısın ?
turbocore35' Alıntı: offf bu nokia camera süper bişey gece modunda 520 çoşuyor Genişletmek için tıkla ... 520 ile fotograf atarmısın ?
ON9 Üye serecans' Alıntı: 620 ye nasıl güncelleriz ya prox felan değiştşrşp olurmu Genişletmek için tıkla ... ilk olarak lumia 92x serisi için hizmet vermektedir sanırım. Purewiev özelliği olan lara yani
serecans' Alıntı: 620 ye nasıl güncelleriz ya prox felan değiştşrşp olurmu Genişletmek için tıkla ... ilk olarak lumia 92x serisi için hizmet vermektedir sanırım. Purewiev özelliği olan lara yani
turbocore35 Üye Onur Yurdakul' Alıntı: 520 ile fotograf atarmısın ? Genişletmek için tıkla ... Onur Yurdakul' Alıntı: 520 ile fotograf atarmısın ? Genişletmek için tıkla ... attım bir onceki sayfada var turbocore35' Alıntı: attım bir onceki sayfada var Genişletmek için tıkla ... hatta üstteymiş
Onur Yurdakul' Alıntı: 520 ile fotograf atarmısın ? Genişletmek için tıkla ... Onur Yurdakul' Alıntı: 520 ile fotograf atarmısın ? Genişletmek için tıkla ... attım bir onceki sayfada var turbocore35' Alıntı: attım bir onceki sayfada var Genişletmek için tıkla ... hatta üstteymiş
braayn Üye 820 'ye güncelledim muhteşem olmuş sadece Smart kamera moduna geçince kalite düşüyor biraz ama eskisi gibi değil iyileştirmeler var...
820 'ye güncelledim muhteşem olmuş sadece Smart kamera moduna geçince kalite düşüyor biraz ama eskisi gibi değil iyileştirmeler var...
dakamon Üye Eren MT' Alıntı: Uygulama zaten resmi olarak tüm cihazlara verilecekmiş Genişletmek için tıkla ... Hani bize verilemdi kesinmi bu
Eren MT' Alıntı: Uygulama zaten resmi olarak tüm cihazlara verilecekmiş Genişletmek için tıkla ... Hani bize verilemdi kesinmi bu
4MaGuS Üye yeminli06' Alıntı: Uygulama pürüzlü çekiyor orjinal kamera daha iyi çekim yapıyor neden Genişletmek için tıkla ... nasıl bir deneme yaptıgınızı bilmiyorum ancak resimle gösterirseniz daha iyi olur
yeminli06' Alıntı: Uygulama pürüzlü çekiyor orjinal kamera daha iyi çekim yapıyor neden Genişletmek için tıkla ... nasıl bir deneme yaptıgınızı bilmiyorum ancak resimle gösterirseniz daha iyi olur