61semih
Üye
nfc ne acaba ve hqngi nokia larda bulunuyor ne işe yarıyor
asıl amacı verı transferı degılde,kredı kartı olarak uzaktan etkılesımle alısverıslerde kolaylık saglamak sanırım.eh boyle bır teknolojı varken bunu başka yazılımlarlada eglence babında kullanılması kacınılmaz.
Şuna 8 mp koyacağına 5 mp + af koy, tam olsun. Ama Nokia işi biliyor, insanlar af'sine bakmaz aaa 8 mp çok iyi çekiyordur diye alırlar..
Bu fotolar milletin neyine yetmiyor anlamadım gitti, görüntü süper işte. Yakında Manuel Focus'lu telefonlar çıkarsa o zaman da Autofocus'u kötülerlerHerkes bianda fotografçı oldu iyi mi
Af yok tamam ama öyle bi anlatıyosunuz ki sanki C7'de C6'da kamera yok.
Ki çektigi resimleri biraz arastırabilirsiniz netten.
Alın size 8MP otofokussuz kamera
Kamerasına laf etmedik kardeş, yakın çekimi gerçekten kötü, telefon kardeşimde var, her gün elimde.
Herkesi bir tutma atıp tutan tiplerden değiliz, kameranın gündüz çekimleri gerçekten güzel lafımız yok, ama yakın çekimleri hiç iyi değil. Eleştirimde bu. Yakın çekim modu zaten yok. Bu bir eksi bence.
Eğlence babında derken mesela..
Bu fotolar milletin neyine yetmiyor anlamadım gitti, görüntü süper işte. Yakında Manuel Focus'lu telefonlar çıkarsa o zaman da Autofocus'u kötülerler
Yakın çekim resimlerin, AF'li bir cihaza göre gözle görülür şekilde bulanık. Sana yeterli gelebilir ama bana gelmiyor.
Sen bir A4 kağıdından yazı çek, ben bir çekeyim N8'imle.. Hatta ne N8'i 5 mp + AF'li OB ile çekeyim..
Bakalım hangisi okunuyor
aynen katılıyorumSen çok mu anlıyorsun arkadasım bu islerden ?
Resim piksellerden olusur hani su zoom yapınca karecikler varya.
8 Mp kamera 3264x2448 piksel var.Yani resimin netligi daha iyi olur.
Ama otofokuslu kamera sadece o resmin dolgusunu kalitelestirir o okuma olayı falan hikaye geç bunları.Baskı boyutu artar ama o baskı boyutunun kalitesini piksel belirler.8 Mp bir kameraya 5 zoom yaparsın bulanır.5Mp'e otofokuslu olsada 2 zoom yap bulanır.
Evet zaten bu işten anlayanlar olayın lenste bittiğini bilir.Benim telefonum C6-01 falan degil.
Bende 6700 ve x6 var.Ve pek kullanmadıgım N97 yatıyor evde ama hat yok.3'üde otofokuslu 5Mp ama tabi x6 daha iyi çekiyor lens kaliteli oldugu için.
Yani kısaca hersey otofokus degil.Bi arkadas alıcam da otofokus kafamı karıstırıyor demisti okudum.
Canım arkadasım nokia kamera ve müzik isine oldukça özen gösteriyor ve çogu telefonunda kullandıgı lensin odak mesafesi ve algılama yüzeyi falan aynı sengmentteki telefonların çok çok üstünde.Koydugum resimlerden de anlasılacagı gibi C6-01 - C7 - E6'da bunlardan birkaçı.
Yakın çekimden bende haberdarım ve bu islerle ilgiliyim.Tek istegim otofokus olmamasının abartılmaması ve o arkadas yazık ona almadı kesin telefonu af yok diye.
61semih isimli arkadas yakın çekime almıssın ama biraz uzak çekmissin fotograffı.
C6-01 belkide ondan daha iyi çekim yapıyor o mesafeden emin ol buna.
Ama tabi 6-7 cm falan yaklasamazsınız bulanma ve kararma olur.
Benim telefonum C6-01 falan degil.
Bende 6700 ve x6 var.Ve pek kullanmadıgım N97 yatıyor evde ama hat yok.3'üde otofokuslu 5Mp ama tabi x6 daha iyi çekiyor lens kaliteli oldugu için.
Yani kısaca hersey otofokus degil.Bi arkadas alıcam da otofokus kafamı karıstırıyor demisti okudum.
Canım arkadasım nokia kamera ve müzik isine oldukça özen gösteriyor ve çogu telefonunda kullandıgı lensin odak mesafesi ve algılama yüzeyi falan aynı sengmentteki telefonların çok çok üstünde.Koydugum resimlerden de anlasılacagı gibi C6-01 - C7 - E6'da bunlardan birkaçı.
Yakın çekimden bende haberdarım ve bu islerle ilgiliyim.Tek istegim otofokus olmamasının abartılmaması ve o arkadas yazık ona almadı kesin telefonu af yok diye.
61semih isimli arkadas yakın çekime almıssın ama biraz uzak çekmissin fotograffı.
C6-01 belkide ondan daha iyi çekim yapıyor o mesafeden emin ol buna.
Ama tabi 6-7 cm falan yaklasamazsınız bulanma ve kararma olur.
Güzel demişsin hacı bişey dicem 5800 hakkında kamerada düşüncelerin nedir
Yakın çekimde bende baya kaliteli resimler aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?