Nokia Çakallık Mı Yapıyor ??

lolaman

Üye
C6 düşecek en sonunda 400 olcak o demedi demeyin.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia 800 lira altı telefonlarda kendini hissettiriyor. Zira 1000 tl ve üstünde zaten Nokia alınmaz. Bu pazar mantığını sadece Nokia değil tüm şirketler yapıyor. Mesela Windows 7 öncesi Windows Vista'nın çıkması ve Bill Gates'in "Vista, W7'ye bir geçiş aracıydı" demesi gibi.

__xXx__

Üye
aynen katılıyorum

blackaid

Üye
nokia bunu hep yapıyor c5-03 500 tl nin üstünde satıyordu şimdi 370 lere kadar düştü 5800 da öyleydi şimdide c6 da indirimler var

61semih

Üye
nokia bunu hep yapıyor c5-03 500 tl nin üstünde satıyordu şimdi 370 lere kadar düştü 5800 da öyleydi şimdide c6 da indirimler var

ilk cıktıgında fıyatın yuksek olması normal ama 130tl cok fark be.mesela gio ilk cıktıgında teknosada 550tl ıdı almadım dusecek dıye ve pıyasaya cıkınca 500tl ye aldım 15 gun sonra halen bu fıyatta.cunku ederı bu fıyattan fazla

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Zaten C5-03'e rezistiv ekran koyarak batırdığının farkında olduğu için o kadar düşürmüştür fiyatını. Yoksa işletim sistemi eski de olsa 600 mhz işlemci 5 mp bir kamera çok da kötü değil.

anisti

Üye
evet satış felsefesi bunlar

Çakallık Mı Bilmem Ama . Çok Acayip. c6-01'de Clear Back Display Ekran . C7'de Nfc . n8'de Hdmı, Kamera . Her Birinin Kendine Özgü Özelliği De Var.

nfc 400 liralık t20 dede var hocam sırf c7 de yok yani sırf nfc var diye verilmez zaten

Onu Demiyorum Kardeş Ona Bakarsan 20 Mp Kamera Lı Hdmı Vs. 300 De Bulursun . Ben Bu 3 ü Arasında Ki Farklı Özellikleri Diyorum . Tek Özellik Olarak Dğl . Anlatabilmişimdir Umarım.

nfc ne acaba ve hqngi nokia larda bulunuyor ne işe yarıyor

Nfc Yeni Bir Devir. Telefonlar Adına.