Nokia 800 lira altı telefonlarda kendini hissettiriyor. Zira 1000 tl ve üstünde zaten Nokia alınmaz. Bu pazar mantığını sadece Nokia değil tüm şirketler yapıyor. Mesela Windows 7 öncesi Windows Vista'nın çıkması ve Bill Gates'in "Vista, W7'ye bir geçiş aracıydı" demesi gibi.
Nokia 800 lira altı telefonlarda kendini hissettiriyor. Zira 1000 tl ve üstünde zaten Nokia alınmaz. Bu pazar mantığını sadece Nokia değil tüm şirketler yapıyor. Mesela Windows 7 öncesi Windows Vista'nın çıkması ve Bill Gates'in "Vista, W7'ye bir geçiş aracıydı" demesi gibi.
ilk cıktıgında fıyatın yuksek olması normal ama 130tl cok fark be.mesela gio ilk cıktıgında teknosada 550tl ıdı almadım dusecek dıye ve pıyasaya cıkınca 500tl ye aldım 15 gun sonra halen bu fıyatta.cunku ederı bu fıyattan fazla
Zaten C5-03'e rezistiv ekran koyarak batırdığının farkında olduğu için o kadar düşürmüştür fiyatını. Yoksa işletim sistemi eski de olsa 600 mhz işlemci 5 mp bir kamera çok da kötü değil.
Onu Demiyorum Kardeş Ona Bakarsan 20 Mp Kamera Lı Hdmı Vs. 300 De Bulursun . Ben Bu 3 ü Arasında Ki Farklı Özellikleri Diyorum . Tek Özellik Olarak Dğl . Anlatabilmişimdir Umarım.