berfo98
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam ekleme yapamam bunu zar zor babam aldı zaten bnde format felan anlamıormacıkcası
Sa beler telefonum nokia c7 400 tl ye aldım daha parasını vermedim yaw acılıp kapatınca sistem hatası dior basta sorunun cozemedim ve bi kere 15 kurus yiyodu fotograf cekince onu hallettim ama bilmiyom kotu bi his vr D: bide 15 20 dk oynuorm oyun yarıya iniyor sarjı ? Bi cozum vrmıdır Veya 400 tl den az hangi tel alabilirm ?
Deniycem Hocam Su anda KOnuyla ilgili arastırma yapıyorum ins olr
- - - Eklendi - - -
Hocalarım Format attım Hafıza kartını bicimlendirdim FAKAT acıp kapattınca tekrar sistem hatası yazısı geliyor ? *#7370# le format attım kardesm
Flash deniycemLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBU SİTEDEKİNİ UYGULUYUMMU ? Bİ SORUN OLURMU
Hocam bnde kablosu yok pc ye baglama blueetothlada nasıl baglanır bilmiyorum hard format atarımda flash nasıl atıcam :S kablo alıcam yarın madem ole yapalım bu verdigim linkteki flash iyimi ?
- - - Eklendi - - -
ARKADASLAR KONUYA Bİ TOPLULUK GETİRMEK İSTERİM SİMDİ TELEFON ELİMDE C7 SİSTEM HATASİ DİYOR VE HER ACILDIGINDA SAAT VE TARİH FELAN SORUOR SMDİ HARD FORMAT TUSUNA BASTM ÜLKE FELAN SECTİM SEHİR SECTİM OVİ FLN GELDİ SONRA DEDİM TELEFON SIFIRLANDI RESİMLERİM FELAN GİTMİS DOSYALARİM NEYSE FLASH ATICAM YARIN Bİ SORUN CIKCAGINDAN KORKUOYRM VE AYRICA EN ONEMLİSİ HOCALARIM WİFİ ACIYORUM EVİMDE VAR WİFİ TELDEN GİRİORM DİB DİBEYİZZTN MODEMLE AMA KENDİ KENDİNE BAZEN KAPANIO DELİRCEM YAWgerimi VERSEM NEDİR OF OF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?