Nokia C7' mi Yoksa Samsung Wawe II ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ne0

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7' mi Yoksa Samsung Wawe II ?
Arkadaslar yeni bir telefon almak istiyorum. Wave II ve c7 ön planda. Bana artılarını ve eksilerini söylerseniz memnun olurum. fiyatları birbirine yakın gibi. Yorumlarınız gerçekten değerli. Deneyimli, bilir kişilere sormak istedim. Teşekkür ediyorum.

Eğer Wave1 deseydin c7 al derdim ama bu durumda wave2 almanı öneririm ama bence bütçeyi az daha zorla N8 al sıradışı bir telefon.

Ne0

Üye
    Konu Sahibi
N8 bana göre çok büyük bir telefon. Iphonedan bile büyük ki Iphone kullanamadım büyüklüğünden dolayı. wawe II'de büyük ama, ince en azından şimdilik n8 rafta benim için, ama tabiki oda ayrı bi seçenek.

pRime.

Üye
Dostum sen naptın ya Wave 2yi eline aldın mı hiç? Wave den çok daha büyük (ekranı dolayısıyla) Iphondan da büyük N8den de.
Bence içinden hangisi geçiyorsa onu al artıları eksileri için de özelliklerine bakarak karar ver. Sonuçta telefonu sen alacaksın biz değil.

Ne0

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım sonuçta özelliklere bakarak telefon alırsak doğru sonuca varamayız. İşletim sistemi var arıza kayıtları var. Sorunları var. Baktımı wave I , wave II'den ekran kalitesi açısından daha iyi duruyor. Çünkü biri super amoled biri super clear lcd. Ben kullananlardan yada bu deneyimi yaşayanlardan görüşlerini almak istedim. Wave II aldım elime. Yanınada Iphone koydum. Boy konusunda sorun yok. En konusunda ıphone daha büyük. 3,7 inc ekranı ile samsung wave II, daha şık duruyor. Tabi Nokia C7 De var seçeneklerde. Gerçi C7'nin kamerasını hiç övmemişlerdi. Görüşlerini bekliyorum ben hala.

Starsley

Ben c7 kullanıcısıyım ve tavsiye ediyorum c7nin wave2ye göre artıları adobe flaş player 10.1 adobe flaş light 4 8mp kamera 8gb dahili hafıza usb(otg) kasası en büyük özelliği parlak paslanmaz çelik ve camdan ekran web tv cabası son olarak daha çok uygulama ve oyuna sahip bir işletim sistemi S^3 ve telefon ince ve şık zaten en başta nokia heryerde servisi var daha rahat ulaşabilirsin tabiki senın tercihin

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada ekran amoled c7de

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada ekran amoled c7de

Ne0

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkür ediyorum

pRime.

Üye
Ozaman şöyle söyleyeyim. C7 al. Çünkü daha fazla özelliği var ve daha sınırsız, daha özgün bir telefon. (artı olarak) . Ama Nokiadan bıktım artık diyorsan da Wave2 al. Wave2de Waveden çok daha iyi bir telefon değil bunu da söyleyeyim.

sen ne istediğini bilmiyorsunkş karar veresin sen bi telefondan beklentilerin nedir bunu yaz bizde rahat bi şekilde yardımcı olalım.

wave 1 ile wave 2 arasında seçim yapılacaksa kesinlikle wave1 ama bu ikisi içerisinde c7 ağır basıyor. bu badanın gençliğinden kaynaklı bence ama biraz daha para ekleyip htc desire hd alabilirsin o tel tek kelime ile mükemmel

Bence de C7 al yani daha kibar bi görünümü var bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...