Nokia C7 incelemesi(İzle,Oku)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia C7 incelemesi(İzle,Oku)
NOKİA C7

Nokia C7 öncelikle inceliği ve kıvrımlı köşeleriyle dikkat çekiyor. Metal kasasıyla oldukça çekici duran bu cihazda 3.5 inç’lik, kapasitif dokunmatik AMOLED ekran bulunmakta. Bu sayede gün ışığı altında rahat bir kullanım sunan cihazın ekranının parlaklığı çevresel ışık sensörünün yardımıyla otomatik olarak ayarlanıyor. Ayrıca dokunmatik cam ekran çizilmelere karşı oldukça dayanıklı.Nokia’nın klasik menü tuşu ekranın hemen altında, yer alıyor. Nokia bu tuşu her iki yana doğru biraz uzatmış, böylelikle telefonu hangi elinizle tutuyor olsanız, bu tuşa rahatlıkla basabiliyorsunuz. Ekranın hemen üstünde VGA çözünürlük destekli, görüntülü görüşmelerin yapılması amacıyla eklenmiş bir kamera bulunuyor.

Nokia C7′nin sol yanında ince uçlu şarj girişi bulunuyor. Üst bölümde ise bir kapağın altına gizlenmiş microUSB yuvası kapağın üstündeki işaretin sayesinde dikkat çekiyor. microUSB üzerinden şarj giderek standartlaşırken Nokia bu cihaz için neden kendi şarj çözümünde diretmiş, anlamış değiliz. microUSB girişinin hemen yanında 3.5 mm kulaklık jakı, onun yanındaysa açma/kapama tuşu yer alıyor. Cihazın sağ yanına geçtiğimizde ses kontrol tuşlarını, o iki tuşun ortasında sesli komut tuşunu görüyoruz. Nokia N8′den alıştığımız şekilde cihazın ekran kilidini açmaya yarayan anahtar dikkat çekerken aşağı doğru ilerlediğimizde fotoğraf ve video çekimi için kullanılan deklanşör tuşu karşımıza çıkıyor. Bu tuş aynı zamanda kamera uygulamasını başlatma işlevini de görüyor.

Cihazın arkasında 8 megapiksel kamera ve çift LED flaş yer alıyor. Kameranın üstünde ise hoparlör bulunmakta. Nokia C7′nin çıkarılabilir bataryası arkasında yer alan kapağın altında gizli. Oldukça kolay bir şekilde açılan bu kapak birkaç seferlik açma kapama işleminden sonra hafif oynamaya başlayabilir, bu da rahatsızlık yaratabilir. Kapağın altında Nokia C7′nin 1200 mAh’lik bataryası yer almakta. Bunun dışında SIM kart yuvası, yerini belli eden işaret sayesinde rahatlıkla bulunuyor. microSD kart yuvasını görmek için bataryayı çıkarmanız gerekiyor. Bataryayı kaldırdıktan sonra SIM kart yuvasının altına gelen bir yerde microSD kart yuvası yer almakta.

Videolar:

Bu arada Nokia C7 ile ilgili düşünceleriniz neler ?? Bilmek isterim

Tepkiler: Devil_Batu, JBelieber, Ahmet_Selim ve 2 diğerleri

Türe

Üye
Wave 2 den onceki telefonumdur kerata birkac kere sorun cikartmisti bana bir de bazi konularda yavas kaliyordu arada sira res atiyordu o yuzden wave 2 yle takas ettim ustunede 60 tl verdim uc aydir bu cihazi kullaniyorum lakin bada artik sikmaya basladi kac aydir geldi geleck deniliyor bada 2 icin ama ne gelen var ne giden.. simdi de farkli bir deneyim yasamak amaciyla galaxy s alacagim telefoncu yarina bekledigim bir cihaz var dedi bakalim begenirsem alacagim galaxy s i bir de android dunyasinin tadina bakacagim hem symbian hem de badadan sorusu olan arkadaar varsa sorabilirler her iki sistemi de yeterincr biliyorum elimden geldigince de yardimci olmaya calisirim herkese iyi forumlar

sağol kardeş alacak olanlar için faydalı olur

Jrcan1

Üye
C6-01 ile tasarımı benziyor ..

ben 1 yıl c7 kullandım bence tek sıkıntısı tek hoparlör olmasının dışında harika bi cihaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...