MegaloManiaX
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yok yok mesajlar kapanmasın da ötekiler önemli deği rehber vs,yani mesajlarla birlikte kapanmayacak programlar kapanmasa da olur yeter ki mesaj yazıp yes tuşuna bastığımda no ya basınca yazdığım mesaj uçmasın.
senin kastettiğin yazdığın msjın silinmemesi. Onunla ilgili edit bilgim yok şuan. O msjlar programın içeriğiyle alakalı. Modlanabileceğini sanmıyorum.
İyi ama e de de private klasörü var değiştirilsinmi diye soruyor sonra . yoksa private klasörünün içindeki klasörümü alacaz c private ye atacaz ?
--------------- Ekleme ---------------
Tmm hallettim nasıl yapacağımı
Şimdi başka modlar araştıralım varmı yokmu ? çıkacakmı diye
nasıl yaptığını anlatsanda bizde anlasak mesala ben bilgisayardan yapmaya çalıştım galiba beceremedim bakalım anlatan olacak mı
Telefonunuzda C6 FW si yüklü deilse çalışmaz. Öncelikle C6 FW'ye sahip misiniz?
mod 11: Kamera kalitesini arttırma modu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alternatif link
içindeki private klasörünü c:\private ile değiştirin. telefonu yeniden başlatın.
modu kaldırmak için: c:\private\10202be9\10282edc.txt dosyasını silip telefonu yeniden başlatın.
mod 12: Video kayıt kalitesini arttırma
alternatif link
içindeki private klasörünü c:\private ile değiştirin. telefonu yeniden başlatın.
modu kaldırmak için: c:\private\10202be9\10281872.txt dosyasını silip telefonu yeniden başlatın.
mod 13: Başlangıçta çalan giriş müziğinin sesini arttırma
alternatif link
modu kaldırmak için: c:\private\10202be9\101f8763.txt dosyasını silip telefonu yeniden başlatın.
mod 14: Oyunlardaki performansı ve hızı arttırma
alternatif link
modu kaldırmak için: c:\private\10202be9\10283344.txt dosyasını silip telefonu yeniden başlatın.
mod 15: Ekran dönüş hızını arttırma
alternatif link
modu kaldırmak için: c:\private\10202be9\10282f0f.txt dosyasını silip telefonu yeniden başlatın.
ozaman yüklerken sadece private klasörünün içindekilerimi atacağız.
Ben D yide taratmak istemiyorum onu nasıl yapıcam 0x3 mi olacak oda ?
Şuan bunları yaptım;
0x20001 string "Z:\\" 0
0x40001 string "C:\\" 0
zvec komple görünmez böylece ama D için ne yapmam lazım ?
Evet ayrıca yaptıklarımda hata yok değilmi o değerleri sildim 0x2 leri ve 0x4 leri bunları yazdım oraya
İçindeki Private Klasörünü C:\Private ile değiştirin. Telefonu Yeniden Başlatın
diyoya dostum mesela benim önceki private klasöründe birsürü klasör vardı bunda bir tane var sorun yaşamayız değilmi sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?