macy
Üye
işte bende onu diyorum kardeş yaptım olmadı ama c de öyle bir klasör yoktu dediğin gibi c ye kopyaladım yeniden başlattım olmadı sonra baktım z de var öyle bir klasör ve içi dolu oraya kopyalamayı Filebrowserla deneyincede yapıştır gözükmüyor peki c ye atmama rağmen olmama sebebi nedir bu 5x4 ikonlarının...
bu x-plore hangi sürümünü yüklersem yükleyim açılıştan sonraki ok tuşuna basamıyorumki ekranda dokunmadığım alan kalmadı deli etti beni
Sen Z: dekini boşver. Evet Z:dede gözükür. Orası bizi ilgilendirmiyor. Biz Gerekli Dosyaları C'ye atacağız. Z ile işimiz yok. Kopyalama hatası alırsanız. Rompatcherdan Open4All.rmp dosyasını aktif(yeşil) yapın. Sonra tekrar kopyalamayı deneyin.
--------------- Ekleme ---------------
Birazdan konunun başına bir kısa anlatım ekleyeceğim. Ondaki talimatları uygularsan sorunun kalmaz.
4x5 Menü İçin Önce RomPatcherdan c2z.rmpyi aktif edip otoya almanız lazım. Nasıl yapacağınız ilk başlıkta yazıyor
okeyde indirdiğim dosyanın içinden yüklediğimde c2z.rmpy böyle birşey yok diğeri var ok ama bu yok senin verdiğin dosyadan indirdim
kardeş ben zaten grıd dosyasnı c: resourceye kopyaladım.telefonu yeniden başlattım ama olmadı..
yaptım tamam kardeş oldu ...devamında c2zmaker die bişi yazdım. yani c2z oluşturucu. Onu kurup çalıştırdıktan sonra E 'nin anadizinine c2z.rmp dosyanız oluşacak
--------------- Ekleme ---------------
ilk sayfanın başını okumalısın. Çalıştırmak ve her teli actıgında çalışması için c2z.rmpyi çalıştırman ve otoya alman lazım. Onuda c2zmaker denen programla yapacaksın. Program ilk sayfada
yaptım tamam kardeş oldu ...
MegaloManiaX kardeşim birşey soracam sana yardımın olabilir belki cevap verirsen sevinirim. Hazır bir fw ye açılış animasynu ve resmi nasıl değiştirebilirim ve fw de conversations programı ekleyince mesajlar menüsüne nasıl kısa yolu ekleyebilirim. yardımların için şimdiden teşekkür ederim.
fw de kardeşim bir defa uğraşayım olsun bitsin...
Emeğine sağlık kardeş süper konu açmışsın
Bu Gece Test Ettiğim ve Fayda Gördüğüm Birkaç Mod Eklenecektir. Ne Yazıkkı Bunların İçinde Galeri Resim Filtresi Yok. Ama Yılmak Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?