Nokia C6\N97 FW İçin Yapılmış Tüm Modlar (GÜNCEL) (Tekrar FW Atma Gerektirmez)

Konu Sahibi

Eğer symbian işletim sistemini android yapabilirse bu dedikleri olabilir ki iphone da yaptılar bunu. ios işletim sisteminin yanında ikinci bir işletim sistemi kurdular. Telefonu açtığında Android mi iOS mu açılsın diye soruyor örneğin Ama Symbianda imkansız. İphone'da oldu çünkü iki işletim sistemi de temelde MacOS'a dayanıyordu.

Sağolasın. Tam kurulum yapmıştım aslında ama ilk denediğimde olmadı nedeni hakkında bir fikrim yok. Sonra kaldırıp tekrar kurunca oldu. Ellerine sağlık. Ayrıca bi' yazında yeni fw yaptığını yazmışsın merakla bekliyorum. Bu kadar bekletme insanları.

valla c6 v.20 nin üzerine yapacakmış.Eğer 5800 v.60 fwsi çıkarsa ve pnht bunu c6 v.20ye port ederse o da o şekilde buna uyarlayacağını söylüyor.Adama mesih gözüyle bakıyorlar yaa öldüm gülmekten yorumları okuyunca.Ama bu şekilde yaparsa bence de ilk ve tek olur.

Konu Sahibi

Keşke yapabilse Büyük konuştuğum için rezil olmaya razıyım ben. Yeter ki yapsın

Sadece Videos klasöründeki videoların gözükmesini istiyorum diğerlerin engellenmesini istiyorum yada kendi klasörümdeki videoların gözükmesini istemiyorum diğer klasörlerdekiler gözüksün böyle bir mod mümkünmüdür.

Konu Sahibi

Tabiki mümkün. İlk sayfadan resim için indirdiğiniz moddaki txt dosyasını açın orda gözükmesini istediğiniz klasörleri ekleyin. Geride kalan yani yazmadığınız diğer klasörlerdeki fotoğraflar ve videolar gözükmeyecektir.

ozgunb

Üye
Ekranı yan çevirince tuşşların tam ekran qwerty'ye geçmesi için bir mod var mı?

jayjay16

Üye
dostum istediklerimin hepsini yaptım ama tuş kilidindeki titreşimi kapatamadım ama modlar için

selamün aleyküm
rompatcher ı yüklerken sertifika hatası gibi bişe diyor yani maalesef kurmuyor.off yaw :S lütfen yardım edin..

teşekkürler arkadaş. çok işime yaradılar.

widget saati ana ekrandan kaldıracak mod varmı

Tepkiler: maxicici

ozgunb

Üye
çıkışa basınca kapatma modu indirilmiyor.

MegaloManiaX arkadaşım mümkünse acaba bu menü ekranını büyük yapma modunu ekleyebilirmisin ? çok güzel olur ... teşekkürler ...

yasin054

Üye
Kamera sesini kapatamadım (28.12.10) 5800 için C6v20 Sorunsuz-Sade-Tam Ekran Menü-Yepyeni N8 ikonları yüklü yardımınız olabilirmi.?

Arkadaslar burasi yeri mi bilmiyorum ama bende n97 mini var. telefondan bir program kaldirmaya calisirken telefon dondu, kapattim simdi acinca sadece beyaz ekran duruyor. format atrilmiyor, pnoenix ile yazilimi tekrar yukliyeyim dedim ama telefonu gormutor ne yapmaliyim acil yardim lutfennnn

harikasın. teşekkürler. devamını bekleriz....

menuyu kapatamıyorum system uygulaması dio 4x5 menu kulanamıom