1.imakandi
Üye
-
Konu Sahibi
-
Anna yazılım güncellemesi işte. Daha iyi arayüz ve daha iyi performans demek. Ama beta sürümü olduğundan henüz birtakım hatalar ve eksiklikler olabiilir şarjın önceki sürüme göre daha çabuk bitmesi gibi. Final sürümü resmi olarak çıktığında sorunsuz olacağından onu yüklemen daha yerinde olacaktır.peki bu anna nedir bana açıklarmısınız benim için şarj o kadar önemli değil herşeyini kullandığımda 1 gün yetse gene benim için yeterlidir bana bu anna güncellemesini açıklarmısınız ne işe yarar nasıl yapılır gibi lütfen ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız sevinirim.
Anna yazılım güncellemesi işte. Daha iyi arayüz ve daha iyi performans demek. Ama beta sürümü olduğundan henüz birtakım hatalar ve eksiklikler olabiilir şarjın önceki sürüme göre daha çabuk bitmesi gibi. Final sürümü resmi olarak çıktığında sorunsuz olacağından onu yüklemen daha yerinde olacaktır.
Ben sadece duyduğumu yazdım. şarj önemli değil diyorsan sorun yokc6-01 aldım dün gerçekten çok güzel ve aldığım gün anna güncellemesi çıktı bende güncellemeyi yaptım şarj o kadar da önemli değil 1 gün idare etse bile yeterli benim için.
peki final güncelleme ne zaman çıkar sizce?
----------Eklendi @ 21:39:52 ---------- Yazıldı @ 21:38:17 ----------
güncelleme olduğunu biliyorumda yani çok kötü gösteriyorlar niye bu kadar şarjı kafaya takıyorsunuz ki gece yatmadan önce şarja koyarsın sabaha dolar dimi bu kadar sorun edilcek bişey değil bence ve de performans benim için en önemlisidir.
Kardeşim bende alalı daha 3 hafta oldu telefondan gayet memnunum dediğin gibi şarj hiç problem deil sabahtan akşama kadar doyasıya oynıyorum film izliyorum gece yatmadan önce sabahakadar şarjda kalsınarkdaşlar ben nokia c6-01 almayı düşünüyorum bana avantaj ve dezavantajlarından bahsedermisiniz bununla aynı fiyatta olup daha iyi bir telefon var mıdır? bu telefonda ovi mağazasında telefonuma uygun neler indirebilirim? faceden video izleme gibi bir şansım var mı? bu telefon parasına göre iyi midir yoksa bu parayla daha iyisini alabilirmiyim önerileriniz bekliyorum acil 2 hafta içinde almayı planlıyorum.
saygılar...
Kardeşim bende alalı daha 3 hafta oldu telefondan gayet memnunum dediğin gibi şarj hiç problem deil sabahtan akşama kadar doyasıya oynıyorum film izliyorum gece yatmadan önce sabahakadar şarjda kalsınProblem yok Film izlemek çok Zevkli böyle bir telefonda Yalnız aldığım sert kap Telefonun yanlarını biraz çizdi :S Canım sıkıldı ona biraz ama telefon 10 Numara
Arkadaşlar konu kirliliği olmasın diye burdan sorayım bende. Ekran sensör ışığı ayarını yapamadım. Güneşli veya aydınlık ortamda ekran ışığı daha parlak oluyor ancak daha loş ortamda ışık seviyesi düşüyor bunu sabitlemenin yolu nedir acaba. Çünkü tam tersi olması lazım loş ortamda ekran ışığına ihtiyaç oluyor zaten fakat karanlıkta daha düşük oluyor ışık seviyesi. Bir de bir şeye daha dikkat ettim. Telefonu elimde hafif oynattığım zamanda (karanlık ortam dahil) ekran ışığı artıp kafasına göre düşebiliyor çözemedim yorumları bekliyorum.
öyle diyosunda kardeş anna yükledikten sonra sabaha kadar şarjda da kalsa eğer interneti çok kullanıyosan öğleye şarjı bitiyo. Ben alalı 1 hafta olmadı ama samsung wave ile değiştirmeyi düşünüyorumc6-01 aldım dün gerçekten çok güzel ve aldığım gün anna güncellemesi çıktı bende güncellemeyi yaptım şarj o kadar da önemli değil 1 gün idare etse bile yeterli benim için.peki final güncelleme ne zaman çıkar sizce?----------Eklendi @ 21:39:52 ---------- Yazıldı @ 21:38:17 ----------güncelleme olduğunu biliyorumda yani çok kötü gösteriyorlar niye bu kadar şarjı kafaya takıyorsunuz ki gece yatmadan önce şarja koyarsın sabaha dolar dimi bu kadar sorun edilcek bişey değil bence ve de performans benim için en önemlisidir.
öyle diyosunda kardeş anna yükledikten sonra sabaha kadar şarjda da kalsa eğer interneti çok kullanıyosan öğleye şarjı bitiyo. Ben alalı 1 hafta olmadı ama samsung wave ile değiştirmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?