anık
Üye
anık' Alıntı:benim dokunmatiktede böyle bir sorun var daha elimi ekrana değdirmeden yanıt veriyor neden acaba
Bende de aynı sorun vardı. Konunun ilk sayfasında yazmıştım. Dokunmatik değiştirildi. Sorun halloldu ama bu seferde ekranda sorun çıktı. Ekrandaki görüntü yansıma yapıyordu. Mesela saat widgetine baktığımda altında saatin yansımasını görüyordum. Bu söylediğim ekranın tamamı için geçerli. Aynen 3D gibi görüntü veriyordu. Karanlıkta daha belli oluyodu. Sanırım bu sorun ClearBlack ekran takılmadığı için oluyordu. Ekranda ClearBlack'in varlığını belli eden o boyuna çizgiler yoktu çünkü. Bende tekrar gönderdim buna ClearBlack takılmamış diye. Bekliyorum bakalım bu kez umarım adam gibi yaparlar. 1.5 aydır telefonumu kullanamıyorum
arkadaşıN dediği gibi pirinç içinde bekletebilirsin nemi alsın diye.ikincisi gidip durumu izah etmen.kardeşim bu olmamış verdik 70 lira gene aynı arızayı veriyor.ücretli onarım yaptırdık gene aynı.düzeltmeden teslim etmeyin bana de.eski servis belgeni de götür yaninda.aynı arızadan ikinci defa gönderdiğini belgele.çünkü üçüncü defa gönderirsen değişim hakkı kazanırsin.
kardeşim servisten alıyorum orda kontrol ediyorum 2 gün çalışıyo 3. e çıkmıyo gene donuyo ekranı
kardeşimm kaç gündür seninkine benzer problem bende de var o üstten inen pencerenin az alt kısmının yaklaşık 1cm lik bölümü hiç çalışmıyo. Sen bu problemi hallettin mi bana yardımcı olsan. Illa ki garantiye mi göndermem gerekmerhaba beyler aynı sorun bende de var üstte şebeke ve bataryanin olduğu yer algılamıyor üstten inen pencereyi açmak için telefonu yan çeviriyorum çok ince bi çizgi ama işte ilerler diye korkuyorum siz değişim yada onarım yaptırdınız mi servis sorun çıkardı mi ?
kardeşimm kaç gündür seninkine benzer problem bende de var o üstten inen pencerenin az alt kısmının yaklaşık 1cm lik bölümü hiç çalışmıyo. Sen bu problemi hallettin mi bana yardımcı olsan. Illa ki garantiye mi göndermem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?