ferit_angel
Üye
-
Konu Sahibi
-
engin kardeş belle mi yüklü derken ? hiçbirşey yüklemedim ya sadece konuşup msj attım telefonla . ..
- - - Eklendi - - -
Bessonnitsa kardeş iş amaçlı düzceye gittim orda aldım gidip gelemiyorum pazar günleri daha çalışıyorum servis pişkin pişkin garanti vermediğimizi söyledik tekrar 70 tl istiyor düzeltmek için neden diyorum 3-5 gün daha kullana bilmem içinmi. atıcam telefonu artık yazılımsal olamazmı donanımı değiştirdiler.. . ?
dokunmatiğin değişmesi gerekiyor hala düzelmedi ise mekanik onarım şart.Aynen bu şekilde belirti gereğini yapsınlar.aynı arızadan 2.defa bıraktığını da soyle.çünkü bir daha aynısı olursa değişim hakkı alırsın.
merhaba beyler aynı sorun bende de var üstte şebeke ve bataryanin olduğu yer algılamıyor üstten inen pencereyi açmak için telefonu yan çeviriyorum çok ince bi çizgi ama işte ilerler diye korkuyorum siz değişim yada onarım yaptırdınız mi servis sorun çıkardı mi ?
dokunmatik algılamaması şikayeti ile teleservice e bıraktım 3 günde dokunmatiğini ve iç ekranı değiştirip verdiler (garanti dahilinde)
bnm tlfn c6-01 bn yaqmurda kullndm hiç sorun olmdı ve de sert zemine en az on defa düşrdüm hiç bi sorun yk...Benim telefon nokia 500 ekrana kaç defa tükürük su damlacı geldi 1 metreden ekran üstü asfalta düşürdüm bişey olmadı... Şu sorunlar bölümüne girsem sorun olan telefon ilk başta c601 603 c7 n8.. bide nokia 500ü kötülüyorlar..
C6-01 e formt attm ve fotoqraf düznlme proq. Yk oldu .. Bu garanti dahilinde mi sizce gndermlmym garantye . Böyle tlfn hiçbşye bnzmz oldu...dokunmatik algılamaması şikayeti ile teleservice e bıraktım 3 günde dokunmatiğini ve iç ekranı değiştirip verdiler (garanti dahilinde)
bnm tlfn c6-01 bn yaqmurda kullndm hiç sorun olmdı ve de sert zemine en az on defa düşrdüm hiç bi sorun yk...
- - - Eklendi - - -
C6-01 e formt attm ve fotoqraf düznlme proq. Yk oldu .. Bu garanti dahilinde mi sizce gndermlmym garantye . Böyle tlfn hiçbşye bnzmz oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?