xqz5
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba arkadaşlar bayram sonu telefon alacağım nasip olursa. Aklımda ilk sırada Nokia c6-01 var. Ama belle türkiyede yok deniyo. Ne bileyim forumlara bakıyorum birsürü c6-01 ile ilgili sorunlar. Dokunmatik sorunu, şarj sorunu vs vs. Kafam çok karıştı açıkçası. Arkadaş samsung galaxy almis baktım güzeldi android sistemli hemde. C6-01 e yavaş diyor bazı telefoncular önermiyor işletim sistemi eski diye. Android işletim sistemli al diyorlar. Ne yapayım sizce ?
Merhaba arkadaşlar bayram sonu telefon alacağım nasip olursa. Aklımda ilk sırada Nokia c6-01 var. Ama belle türkiyede yok deniyo. Ne bileyim forumlara bakıyorum birsürü c6-01 ile ilgili sorunlar. Dokunmatik sorunu, şarj sorunu vs vs. Kafam çok karıştı açıkçası. Arkadaş samsung galaxy almis baktım güzeldi android sistemli hemde. C6-01 e yavaş diyor bazı telefoncular önermiyor işletim sistemi eski diye. Android işletim sistemli al diyorlar. Ne yapayım sizce ?
Ben de kullanıyorum 5 ay oldu yaklaşık.20 gün önce bir sorun yaşadım durup dururken usb kısmı arıza yapmış orayı değiştirip gönderdi servis.Forumda o zaman bununla ilgili bir konu açtığımda aynı şeyden dertli birçok arkadaş çıktı.Bilemiyorum kararın nedir ama beni bu durum biraz soğuttu bu telefondan.
Allah allah benim telefonun da usb kısmı bozulmuştu garantiye vermistim sim kart tırnakları kırık geldi
3g mobil tv özelliği hakkında bilgi verecek kimse var mi.? Belle annaya göre daha iyi değil mi.? Birde şunu sorayım symbian çok mu kötüde android al diyorlar anlamıyorum.
Telefondan çok birşey beklemiyorum açıkçası ben aslında. Internette gezinmede sıkıntı yaşamayayim. Sikildigimda rahatça oyun oynasam yeterli. Kamerasi gayet iyi zaten. Birtek Ekranı biraz küçük evet o sorun yaratabilir. Tv özelliğinde 3g mobil tv yazıyor o nasıl oluyor anlamadım biriniz açıklar misiniz.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?