Nokia C6-00 White(Beyaz) telefonlar için Hackli FBu FW sadece C6-00 White (Beyaz) telefonlar için hw

arkadaslar bendede o tus kilidi sorunu wardi garantisine yolladim geri gonderdiler yaptik diye ayni sorun yine war...butun nokia c6 larda bu sorun war size tawsiyem elinizden geldigi kadar tus kilidi koymayin otomatik tus kilidini cikartin boylelikle biraz olsada rahat rahat kullanirisinz.

spider64

Üye
linklerrrr ölüüüüüü yenileyin yada konuyu kapatın bence

linkler ölü kardeşim bir işide doğru yapın..

spider64

Üye
linklerrrr ölüüüüüü yenileyin yada konuyu kapatın bence ilgilenen kimse yokmudur

yav ne zaman kıracam ben bu telefonu.adam gibi link koysanıza ilk link kırık düzeltin şunu daaa

spider64

Üye
linklerrrr ölüüüüüü yenileyin yada konuyu kapatın bence ilgilenen kimse yokmudur

-efşan

Üye
arkadaşım lİnkleri başka bi share sitesinden verebilirmisin

ziyanni

Üye
selam bu yeni firmare için bir fw hazırlamayı düşünüyüormusun hack için v20.o.42

rast13

Üye
bende sıyah ı var olmaz mı yanı sımdı bıde bu fw eskı telefonlerdakı x plore ıle aynı mı yoks c6 ıcın yonetıcı baska var mı x plore gıbı

spriman

Üye

arkadaşlar telefon sorunlu olarak piyasaya sürülmüş.bu sorundan kurtulmak için.. Ayarlar/telefon/sensörayarları/döndürme kontrolü/oto ekran döndür işaretini kaldırın. Sorun çözülüyor.

master_s

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar uzun süredir buralarda yoktum. Kitlenme sorunu yaşayanlar. Ben şimdi V 20.0.043.223.03 kullanıyorum. Alman versiyonu var ama ben %100 türkçe klavye sorunu olmadan kullanıyorum. İsteyen olursa C6 olanlar için bu versiyonu konuya ekleyebilirim. Ama unutmayın V20.0.043 versiyonundan dönüş yok. Bu versiyonu veya üst versiyonu çıkarsa onu kullanmak zorundasınız. Ama FW stabil çalışıyor. Uzun süre türkiye için olanının çıkmasını bekledim ama çıkmayınca kendim uyarladım. Bilginize...

asdas07

Üye
Hepsini yaptım fakat pooling phone'dan sonra hata veriyor. Telefon şu an kullanılamaz halde aciil yardım???!!!!