Nokia C3 soru

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3 soru
arkadaşlar bugun nokia c3 aldım telefonun artıları ve eksileri nedir ?

telefon yavaşmıdır ? internet hızı iyimidir ? şarjı nasıldır ? yardım ederseniz sevinirim .

--------------- Ekleme ---------------

yardım edin beyler . s40 ın hangi bölümünde yer alıyo . direk s40 temalarının oyunlarının hepsi uyarmı ?

ibo_Star

Üye
Hayırlı olsun bende Dün Aldım.
Hızı Gayet iyi ben gibi Çok Yogun Kullanan birine bile kasmadı.
3000 adet resmin oldugu galeri ön izlemesini saniyeler içinde yaptı.
Wifi çekişi gayet iyi 1 kademe bulsa dahi iyi bağlanıyor.
Tarayıcı opera zaten hızlı her siteyi düzgün gösteriyor.
batarya
ben kutuyu açtım SIFIR iken 2 kademe olarak açıldı ilk açıldığında
Biraz Kurcaladım wifi blututtan 3 tane mp3 webte gezmek sohbet derken
2.gün bugün 1 kademe batarya var gayet iyi yani daha
ilk sarji olacak 12 saat bekleyecek o zaman performansa göre
belki 5 gün bile rahat gidecek telefon

bende almak istiyorum ama s40 olması kötü e5 in çıkmasını bekliyorum

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
e5 çıktı . ben gördüm pendikte fiyatına 600 tl dediler.

ibo_Star

Üye
S40 symbian yaziliminı kullanırlar fark sis dosyalarını calistirmazlar
Gunumuzde cok guzel Java Oyun Program mevcut yani s60 kullanan biri olarak o kadarda gerekli degil

evet ibo haklısın lakin bn cok aradım 320x240 ebatında java uygulama ve oyun ama bulamadım genellikle 240x320 war bu yuzden almaya korkuyorum telefoncu tanıdık teli ayırttırdım nakit hazır sadece bu korkudan almıyorum =(

aynı sorun ben de de war ama piyasa da bu fiyata alınabilecek en iyi telefon s40 olması dışında görünümü ve menü kullanımıyla çok iyi bi telefon . bir E serisi kullanıcısı olarak söylüyorum ki yazılımına uygun program bulunduğu sürece üst modelleri aratmıcak kapasite de bir model.

arkadaşım nokia c3'ü kaç tl ye aldın

eQooo

Üye
iyi tele benziyor .... ama qwerty klavyeye alışmak zaman alabilir t9 dan sonra pek de etkili değil bence...

fiyat sabit 350-360 TL.
Almak istiyor bulmazsanız vodafon bayisinden karta 5-8 taksitle alabilirsiniz.
Kilit yok Turksel Avea Tak Kullan
Çok Teşekkür Ederim
Bikaç sorum olacak kusura bakmassan
Oyun proğram sıkıntısı çekmem demi bu teli alırsam
Bide internete iyi bağlanıyomu

os67

Üye
acil cevap beklıyorum telefon vıdeo ızlerken takılıo bı sure sonra kapanıp acılıo beyaz ekran falan gelıyor 3 tane menu war vıdeo ızlemek ıcın 3 ünü de denedım ama bı faydasını goremedım program falan mı gerekıo sımdıden tessekkur edıyorum yardımlarınız ıcın.

ekran boyutunu vıde donustururken 320 x240 yap sorun cozulur fpssınıde 30 ıse 25 20 ıse 15 yanı kacsa 5 azalt okı kolay gelsın ben bu sorunu bole cozdım dıyer soru ve sorunlar ıcın ımzamda blog var oraya bak

metrodan 340 tl ye aldım ancak 0.facebook.com a giremyrm internet ayarlarını yapamadım telefon vodefone , hattım avea yardım edersenız sevınrm

Media marktte 269 tl ye düşmüştü

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
alpar browser olarak bolt browser indir telefona ordan dene 0.facebook a girmeyi muhtemelen sorunun çözülecektir

[Cenk]

Üye
bende kullanıyorum harika bi telefon bana göre 320x240 oyun bulmakta zorlanırsın belki ama telefon gayet hızlı kullanımı rahat bi ürün. oyunlar içinde teşekkürler