Nokia c3 kullananlar buraya

uur24

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c3 kullananlar buraya
S.a arkadaslar nokia c3 kullanmaktayım telefona vıdeo ındırıyorum ızlıyorum ama sılmek ıstedıgımde sılınmıyor neden acaba bıde calısan uygulamalrı kapatmak ıcın bı program varmı alta calısan uygulamarı kapatmak ıcın jbaktaskman gıbı yardımcı olursanız cok memlun olurum arkadaslar

yanks

Üye
videonun silinmemesinin sebebi medya oynatıcıyı kapattıgın halde sarkı ya da videonun hala acık olmasından kaynaklanıyo olabilir.

bende dün aldım ama halen çözmüş değilim. Yazılım Güncellemesi yaptıktan sonra opera 5.1 açmamaya başladı

bendede nokia c3 var benim kinde indirip izleye biliyorum

bende nokia c3 kullanıyorum opera yüklüydü belli bir süre sonra opera açmamaya başladı

bende dün versiyon güncelledim msjlarda bi tane boş msj görünüyor ne acılıyor ne siliniyor.. sinir oldum ayarları geri yüklüyorum yine olmuyor yokmu yeni fw falan ben ordan yüklesem ya...

ordproff

Üye
Boş mesajlar lçin telrfon yedeklenlr sadece mesajlar seçilir sonra haf.karttan yedek açılır yanlız bazı mesajlarınız silinebilir

ayrıca c3 te jad ve jar nasıl açılıyor

birde
sms veya txt editor pro. Down. Bilen varmı

pRime.

Üye
ayrıca c3 te jad ve jar nasıl açılıyor

birde
sms veya txt editor pro. Down. Bilen varmı

Jad'ı indiriyor diye biliyorum jar'ları ise tıklayınca kurmadan direk açıyor. Bahsettin prolardan bildiğim kadarıyla yok.

Emin_58

Üye
Abi ben sadece telefonun kendi internet programından girmek istiyorum opera mini programını nasıl kaldırabilirim yardım ederseniz Sevinirim