[Nokia Beta Labs] Swype Pen Input v2.01(4436) Symbian^3 Signed (Resmi Türkçe)

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Nokia Beta Labs] Swype Pen Input v2.01(4436) Symbian^3 Signed (Resmi Türkçe)
Swype, ekrana metin girmek için en hızlı yöntem! Swype teknolojisi, klavye boyunca tek bir parmak hareketi ile sözcükleri diğer giriş yöntemlerinden daha kolay girebilmenizi sağlar!

Yenilikler:
- Dil paketi güncellenmiştir.

Ekli dosyalar

Tepkiler: karamelekselo, Jan, Aptullahbysl ve 19 diğerleri

Scofie

Üye
Çok iyi oldu bu paylaşım fakat uygulamayi silmeden nasıl kapatabilirim yanı normal qwerty ye nasıl geçebilirim bu arada teşekkkürler

qaqaq7

Üye
nokia c6-01 yükledm ama şekilleri çiziyorum ekrana çıkmıyo sonra donuyo

Moruk

Üye
yazılacak satır klavyenin altında kalıyor bu klavyeyi kullanmayı çok istiyorum ama olmuyor yaa çözümünü bulan varmı ???

aynen bendede aynı sorun mevcut 603 kullanıyorum yazdıklarımı göremiyorum yardımcı olabilecek olan varmı ?

- - - Eklendi - - -

Anil-D

Üye
tesekurler

Tepkiler: Jan

zahidq

Üye
nasıl indiricez bunu

penah0

Üye
yazılacak satır klavyenin altında kalıyor bu klavyeyi kullanmayı çok istiyorum ama olmuyor yaa çözümünü bulan varmı ???

evet bende de cihaz 808 fp2 belle,yazdıklarım görükmüyo,bence şu swype fp2 için diyil arkadaş fp1 ler içindir,umarım fp2 uyumlu bir normal swype yaratmış olurlar

evet bende de cihaz 808 fp2 belle,yazdıklarım görükmüyo,bence şu swype fp2 için diyil arkadaş fp1 ler içindir,umarım fp2 uyumlu bir normal swype yaratmış olurlar

arkadaslar bende 603 kullaniyorum ayni sorun bende de var metin bolumu altta kaliyor bu program normal mesaj bolumunden yazmak icin yapilmiz yani oturumlarda pek bi ise yaramiyor