Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olur olur bir daha dene

cht_gns

Üye
oldu ALLAH razı olsun

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

6- Safemanager (Güvenlik) i kaldırın telefonu yeniden başlatın.... !!!! bir tek bunu yaoamadım lütfen yardım edin bu prgramı nasıl kaldırcam uygulamalarda yok gözükmüyor kaldıramıyorummm

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
simge üzerine uzun bas menüde ordan kaldır

Tepkiler: ismaillim35
Adamın Dibisin Nokia 603 Hack Tamamlandı

KARDESİM COK SAOL TELEFONUMU EYNIDEN BASLATTIM VE NORMAL OLARAK UYGULAMALRDAN KALDIRDM . PAYLAŞIMIN ICIN COK TEŞEKKÜRLER SANA VE MAXİ CEPE BİR SORUM OALCAK BU HACK BAZI PRGRAMLARI YUKLEMEME YARDIMCI OLDU BASKA BİR AVANTAJI VARMI ? ACABA

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
imzasız uygulamalari yüklersin sisteme erişim yetkisi alırsın buda sistemde değişiklik yapmana imkan verir simgeleri değiştirmek modları uygulamak gibi yamalarla da daha fazla kişilestirme yapabilirsin maximod u bir dene

yaaa cok karısık yardımcı olck video atck yoknu

isgo

Üye
Kardeşim bunun daha basit bi yolu yok mu ?

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
n86 için 1. yöntem

ya bu file browserden o programı nasıl taşıyacam bir söyleyin ya

ya dostum herşey çok iyi gittide e/sys/bin de olması gerken dosyalar yok yarsımcı olursan sevinirimdosyalar yerine geldi artık saol cok kullanışlı

bende yapmak istiyorum ama olmuyor. *- E: RomPatcher Dosyalar FP2/ Private/10003a3f/import/apps içindeki RomPatcherPlus_reg.r01 dosyasını kopyalayıp C: Private/10003a3f/import/ apps içine yapıştırın. Bende *- E: RomPatcher Dosyalar FP2/ Private/10003a3f/import/apps içindeki RomPatcherPlus_reg.r01 dosyasi yok. Ne yapa bilirimm??

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olmalı

brah benzer bir sıkıntı yaşadım muhtemelen program gormuyodur teli ac kapa olmazsa tüm işlemi başa al olmazsa yapacak bişey yok

Tepkiler: noss_bar

mavi505

Üye
bende söylenenleri tamamen uyguladım ama bu programın telefon işaretli simgesi her giriş ekranımda duruyor nasıl yok olacak o işaret?

ondan sonrası beni aşar bn sadece başıma geleni yazdım