Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben hepsini adım adım yaptım ama ne işime yarayacagını bilmiyorum biraz bilgi verir misiniz ?
ilginç ne yaptığını bilmeden sistemi hackleyen bir üye arkadışımız bu bir ilk bu bilerek yapmak isteyip yapamayan çok

Tepkiler: asigsasi
dostum herşeyi yaptım fakat rompacher geldi açılmıyor neden

asigsasi

Üye
menüde yetkiler varmı yetkiler varsa yamaları aktif yap ve rompachter plus uygulamasını depo hafızasına kur

Cenk122

Üye
Nokia 700 hacklendi teşşekürler kardeşim

Eyvallah Kardeşim Biraz Uzun Ama İşe Yariyor Sağolasın.701 De Denedim Hiçbir Sorun Yok Sertifika Hatasi Filan Vermiyor Güzel Çalişma Sağol

xorox

Üye
noss_barr süpersin dostum ellerine sağlık bravo

izzertas

Üye
şimdi bende 2 adet rom pacher var birini silelim mi açılmıyorlar

asigsasi

Üye
silme dursun onu silersen diğeri de gider

izzertas

Üye
bu seferde rom patcher açılmıyor ki ? o neden açılmıyordur?

bişey sorcam ben hepsını yaptım sorun yok hacklendı telefon unsıgned programları falanda acıyorum emegınıze saglık yalnız bazı programlarda guncellestırme hatası verıyo yuklenmıyo neden olabılır bu programdanmı kaynaklı bı sorun ?

asigsasi

Üye
güncelleştirme hatası veriyorsa daha önce yüklemiş olduğun bi dosya çalışıyor demektir sis editör ile parçalayıp dene

bu hack işi telefonuda hızlandırıyomuu??

603 fp2 başarılı tebrikler ve çok teşekkürler

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hack telefonu hızlandırmaz sadece tam yetki alırsın sistem üzerinde istediğin değişikliği yaparsın sertifkasız uygulamaları yüklersin. Örnek türkçeye çevrilmiş uygulamaların hepsi unsignedtir. MaxiPDA

Rica ederim güle güle kullanın.

-Fight-

Üye
arkadaşlar bitürlü yapamadım Nokia 700 e yardımcı olurmusunuz

HL_Rockk

Üye
çok tşk ederim dostum fwde uygulama yükleme özgürlüğü bazen cfwlerde sıkıntı çıkıyo emeğine sağlık çok işime yaradı