yavuz580 Üye hocam bitane var oda bu RM-774-MOO2.17emmc.fpsx bu var kırmızı gerisiz siyah sadece bunu siliyor öylemi hocam
hocam bitane var oda bu RM-774-MOO2.17emmc.fpsx bu var kırmızı gerisiz siyah sadece bunu siliyor öylemi hocam
serecans Üye Evet onu sil ok de altta refurbis yazar ona tikla teli sakin usb den çikarma o flaşh atacaktir
yavuz580 Üye tamam hocam o kırmızıyı delete dedim ok le cıktım o dedigine basıyorum Bismillah başlıyoruz ---------- Eklendi @ 22:54:26 ---------- Yazıldı @ 22:53:42 ---------- basdım hocam inşaAllah bişey olmadan olur ---------- Eklendi @ 22:55:09 ---------- Yazıldı @ 22:54:26 ---------- hocam bastım telefon kapandı test mode nokıa diye bişey cıktı ekranda
tamam hocam o kırmızıyı delete dedim ok le cıktım o dedigine basıyorum Bismillah başlıyoruz ---------- Eklendi @ 22:54:26 ---------- Yazıldı @ 22:53:42 ---------- basdım hocam inşaAllah bişey olmadan olur ---------- Eklendi @ 22:55:09 ---------- Yazıldı @ 22:54:26 ---------- hocam bastım telefon kapandı test mode nokıa diye bişey cıktı ekranda
muttal58 Üye rizENGİN' Alıntı: yazılım güncellemeden bak Genişletmek için tıkla ... orada da gözükmüyor
serecans Üye Birşey olma ilerde bi uyari gelecekbataryayi sökün diye sen bataryayi söktak teli aç tamamdir
serecans Üye muttal58' Alıntı: orada da gözükmüyor Genişletmek için tıkla ... baştan yazdiklarimi uygulayin sizdede olacaktir
muttal58' Alıntı: orada da gözükmüyor Genişletmek için tıkla ... baştan yazdiklarimi uygulayin sizdede olacaktir
yavuz580 Üye bitincemi diyecek hocam onu serecans' Alıntı: Birşey olma ilerde bi uyari gelecekbataryayi sökün diye sen bataryayi söktak teli aç tamamdir Genişletmek için tıkla ...
bitincemi diyecek hocam onu serecans' Alıntı: Birşey olma ilerde bi uyari gelecekbataryayi sökün diye sen bataryayi söktak teli aç tamamdir Genişletmek için tıkla ...
ANIL Admin muttal58' Alıntı: serecans usta senin bu anlattığın flash lama mı oluyor ? Genişletmek için tıkla ... evet flash atmak istiyorsanız yardımcı olayım size..
muttal58' Alıntı: serecans usta senin bu anlattığın flash lama mı oluyor ? Genişletmek için tıkla ... evet flash atmak istiyorsanız yardımcı olayım size..
serecans Üye Ne yaziyor ---------- Eklendi @ 22:58:49 ---------- Yazıldı @ 22:58:16 ---------- yavuz580' Alıntı: hocam bi uyarı geldi şimdi durdu hata diye Genişletmek için tıkla ... ne yaziyor
Ne yaziyor ---------- Eklendi @ 22:58:49 ---------- Yazıldı @ 22:58:16 ---------- yavuz580' Alıntı: hocam bi uyarı geldi şimdi durdu hata diye Genişletmek için tıkla ... ne yaziyor
muttal58 Üye nsekiz' Alıntı: evet flash atmak istiyorsanız yardımcı olayım size.. Genişletmek için tıkla ... ya usta ben anlamadım ne den diğer leri gibi bizim ki de *#0000# buradan neden olmuyor
nsekiz' Alıntı: evet flash atmak istiyorsanız yardımcı olayım size.. Genişletmek için tıkla ... ya usta ben anlamadım ne den diğer leri gibi bizim ki de *#0000# buradan neden olmuyor
yavuz580 Üye flashing operation didnt start correctly to recover follow nex insructions ---------- Eklendi @ 23:01:13 ---------- Yazıldı @ 23:00:37 ---------- sonra sıralyla 6 tane şey 1de disconnect usebe cable falan yazıyor hcoam ne yaapcam şimdi
flashing operation didnt start correctly to recover follow nex insructions ---------- Eklendi @ 23:01:13 ---------- Yazıldı @ 23:00:37 ---------- sonra sıralyla 6 tane şey 1de disconnect usebe cable falan yazıyor hcoam ne yaapcam şimdi
serecans Üye Tamam de ---------- Eklendi @ 23:02:05 ---------- Yazıldı @ 23:01:34 ---------- Tama çikar bataryayi çikar teli aç bakalim
Tamam de ---------- Eklendi @ 23:02:05 ---------- Yazıldı @ 23:01:34 ---------- Tama çikar bataryayi çikar teli aç bakalim
ANIL Admin muttal58' Alıntı: ya usta ben anlamadım ne den diğer leri gibi bizim ki de *#0000# buradan neden olmuyor Genişletmek için tıkla ... telefonu yurtdışından mı aldınız?
muttal58' Alıntı: ya usta ben anlamadım ne den diğer leri gibi bizim ki de *#0000# buradan neden olmuyor Genişletmek için tıkla ... telefonu yurtdışından mı aldınız?