yavuz580 Üye hemen ---------- Eklendi @ 22:34:31 ---------- Yazıldı @ 22:33:35 ---------- tamam hocam actım
serecans Üye Connections a bas rm-774 yazar onu tikla sonra 'ctrl r''' yap bekle altta cihaz bilgileri yazar
muttal58 Üye serecan usta bende 701 var buna *#0000* yapıp deniyorum fakat hiç bir güncelleme Yok diyor yardımcı olursan sevinirim tel ürün kodum 059G9S3
serecan usta bende 701 var buna *#0000* yapıp deniyorum fakat hiç bir güncelleme Yok diyor yardımcı olursan sevinirim tel ürün kodum 059G9S3
akondd Üye bende yükledim menüler arası geçiş falan iyi nokia 603 ü alalı 2 hafta oldu ilkine göre gayet hız artışı oldu bence ikonlar falan değişik extralar var biraz iyi gibi bi sorun çıkmazzsa
bende yükledim menüler arası geçiş falan iyi nokia 603 ü alalı 2 hafta oldu ilkine göre gayet hız artışı oldu bence ikonlar falan değişik extralar var biraz iyi gibi bi sorun çıkmazzsa
serecans Üye muttal58' Alıntı: serecan usta bende 701 var buna *#0000* yapıp deniyorum fakat hiç bir güncelleme yok diyor yardımcı olursan sevinirim tel ürün kodum 059g9s3 Genişletmek için tıkla ... yazdiklarimi yapin sizde ---------- Eklendi @ 22:43:37 ---------- Yazıldı @ 22:42:43 ---------- yavuz580' Alıntı: tamam hocam yaptım bi kücük bi yer geldi Genişletmek için tıkla ... şimdi 3 nokta var oma bas euro birşeyler yazar ona tikla
muttal58' Alıntı: serecan usta bende 701 var buna *#0000* yapıp deniyorum fakat hiç bir güncelleme yok diyor yardımcı olursan sevinirim tel ürün kodum 059g9s3 Genişletmek için tıkla ... yazdiklarimi yapin sizde ---------- Eklendi @ 22:43:37 ---------- Yazıldı @ 22:42:43 ---------- yavuz580' Alıntı: tamam hocam yaptım bi kücük bi yer geldi Genişletmek için tıkla ... şimdi 3 nokta var oma bas euro birşeyler yazar ona tikla
yavuz580 Üye evet hocam yazıyor sizde geriden gelin benimki oalcak inşaAllah sizinkide olur hocam devam et bizimki yarım kaldı
evet hocam yazıyor sizde geriden gelin benimki oalcak inşaAllah sizinkide olur hocam devam et bizimki yarım kaldı
[ENGİN] Üye muttal58' Alıntı: serecan usta bende 701 var buna *#0000* yapıp deniyorum fakat hiç bir güncelleme Yok diyor yardımcı olursan sevinirim tel ürün kodum 059G9S3 Genişletmek için tıkla ... yazılım güncellemeden bak
muttal58' Alıntı: serecan usta bende 701 var buna *#0000* yapıp deniyorum fakat hiç bir güncelleme Yok diyor yardımcı olursan sevinirim tel ürün kodum 059G9S3 Genişletmek için tıkla ... yazılım güncellemeden bak
yavuz580 Üye tıkladım hocam famiremi ne vardıya ondan indirdgimiz dosylar cıktı onu sectim benim telin rm 774 olan o sectim hcoam onu dogru diimi
tıkladım hocam famiremi ne vardıya ondan indirdgimiz dosylar cıktı onu sectim benim telin rm 774 olan o sectim hcoam onu dogru diimi
serecans Üye yavuz580' Alıntı: evet hocam yazıyor sizde geriden gelin benimki oalcak inşaallah sizinkide olur hocam devam et bizimki yarım kaldı :d Genişletmek için tıkla ... onu tikla ok de
yavuz580' Alıntı: evet hocam yazıyor sizde geriden gelin benimki oalcak inşaallah sizinkide olur hocam devam et bizimki yarım kaldı :d Genişletmek için tıkla ... onu tikla ok de
muttal58 Üye serecans' Alıntı: yazdiklarimi yapin sizde ---------- Eklendi @ 22:43:37 ---------- Yazıldı @ 22:42:43 ---------- şimdi 3 nokta var oma bas euro birşeyler yazar ona tikla Genişletmek için tıkla ... tamam hocam başarılar takip ediyorum sizi
serecans' Alıntı: yazdiklarimi yapin sizde ---------- Eklendi @ 22:43:37 ---------- Yazıldı @ 22:42:43 ---------- şimdi 3 nokta var oma bas euro birşeyler yazar ona tikla Genişletmek için tıkla ... tamam hocam başarılar takip ediyorum sizi
yavuz580 Üye tamam dedim hocam sürüm numarsı falan cıktı sw version falan hocam ---------- Eklendi @ 22:47:09 ---------- Yazıldı @ 22:46:41 ---------- optionsa dimi hocam oysa tıkladım
tamam dedim hocam sürüm numarsı falan cıktı sw version falan hocam ---------- Eklendi @ 22:47:09 ---------- Yazıldı @ 22:46:41 ---------- optionsa dimi hocam oysa tıkladım