ustalar bir derdim var belki sayfalarda yazılmıştır ama 30 sayfayı okuyamadım bir yardımcı olursanız sevinirim. elimde n86 var rn485 kodlu ben bunu türkçe yapmak istiyorum ama rm 485 türkçe dil paketi yok. rm 484 dşiek yükleyebilirmiyim nasıl bir yol izlemem lazım.
güzel paylasım. Ancak benim telefonda önceden n96 v30.33 vardı ve orjinal sürümdü. Sonra bi güncelleme yaptm 30.101 oldu ama cok yavaşladı. Eski sürümü yükleyecegm ama türkcesi yok
- - - Eklendi - - -
güzel paylasım. Ancak benim telefonda önceden n96 v30.33 vardı ve orjinal sürümdü. Sonra bi güncelleme yaptm 30.101 oldu ama cok yavaşladı. Eski sürümü yükleyecegm ama türkcesi yok
- - - Eklendi - - -
slm 6230i telefonum yazılım atamıyorum phoenix programla yazılım atmayı denedim olmadı product code kodu kabul etmiyor hata veriyor lütfen yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım emege saygı tşkler
sA nokia e5-00 telefonum var gecenlerde versiyonunu yükselttim yabancı ülkenin versiyonunu attım fakat türkçe dil yok servisegönderdim ama yapamadılar eski sürümede dönemiyorum nokialarda böy bir problem varmış.telefonumu nasıl türkçe yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim arkadşlar...