MaxipmaN Üye Makale_Helvetia' Alıntı: bana nedense kalan yüzdeyi gösterirken de epey pil yiyor gibi geldi..sizde nasıl? Genişletmek için tıkla ... pil yemesini azaltmak için ekranı kaydırıp monitorun olduğu ekrana gelince harita vs kamera kullanım zamanı yazıyor sürekli değişince pil yiyor doğru da göstermiyor bence
Makale_Helvetia' Alıntı: bana nedense kalan yüzdeyi gösterirken de epey pil yiyor gibi geldi..sizde nasıl? Genişletmek için tıkla ... pil yemesini azaltmak için ekranı kaydırıp monitorun olduğu ekrana gelince harita vs kamera kullanım zamanı yazıyor sürekli değişince pil yiyor doğru da göstermiyor bence
MaxipmaN Üye Makale_Helvetia' Alıntı: ben sildim ve çeyrek gün kazandım. fark etti yani Genişletmek için tıkla ... tiny battery pek yemiyor gibi
Makale_Helvetia' Alıntı: ben sildim ve çeyrek gün kazandım. fark etti yani Genişletmek için tıkla ... tiny battery pek yemiyor gibi
MaxipmaN Üye Süper cepci' Alıntı: Bunun türkçesi yok mu acaba bilgisi olan? Genişletmek için tıkla ... sitede yok kardeşim başka yerde de bulabileceğini sanmıyorum
Süper cepci' Alıntı: Bunun türkçesi yok mu acaba bilgisi olan? Genişletmek için tıkla ... sitede yok kardeşim başka yerde de bulabileceğini sanmıyorum
mzrc81 Üye Kardes bu uygulmayı en uste taşıyın smbıan da olmazsa olmaz bu Ama zor buluyoruz en uste etiketleyın bunu Teşekkur ederım
Kardes bu uygulmayı en uste taşıyın smbıan da olmazsa olmaz bu Ama zor buluyoruz en uste etiketleyın bunu Teşekkur ederım
erenthe Moderator yükleme tam tamamlanacakken yüklemeye hazırlanılıyor diyor ve indirme hatası diyor sorun nedir?
Cadillac34 Üye eren3271' Alıntı: yükleme tam tamamlanacakken yüklemeye hazırlanılıyor diyor ve indirme hatası diyor sorun nedir? Genişletmek için tıkla ... Bir de bu linktekini dene istersen. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eren3271' Alıntı: yükleme tam tamamlanacakken yüklemeye hazırlanılıyor diyor ve indirme hatası diyor sorun nedir? Genişletmek için tıkla ... Bir de bu linktekini dene istersen. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
erenthe Moderator Cadillac34' Alıntı: Bir de bu linktekini dene istersen. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... aynısı bu denemeye gerek yok sende direkt olarak yüklüyormu?
Cadillac34' Alıntı: Bir de bu linktekini dene istersen. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... aynısı bu denemeye gerek yok sende direkt olarak yüklüyormu?
Cadillac34 Üye eren3271' Alıntı: aynısı bu denemeye gerek yok sende direkt olarak yüklüyormu? Genişletmek için tıkla ... Bendeki yüklü zaten. Bu versiyondan değil, 9.0 versiyonunu kullanıyorum.
eren3271' Alıntı: aynısı bu denemeye gerek yok sende direkt olarak yüklüyormu? Genişletmek için tıkla ... Bendeki yüklü zaten. Bu versiyondan değil, 9.0 versiyonunu kullanıyorum.