Muhammed CR7
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nokia'da da 3G görüntülü arama özelliği vardı. İnşallah Nokia9 da vardır. Ve su geçirmezlik de olsa..Bu cihaz gelirse ben alırım şahsen.
kısa zamanda gelmez de bir sene içinde güçlü bir telefon yapar sanırım.
Fotoğraf çekmeyi çok severim lumia 1020 de 41 mp ama 1020 tasarımı hoşuma gitmedi ama nokia 9 tasarımı gayet güzel ve şık görünüyor beğendim
AnlıyorumMümkünse Nokia 9 ismini kullanımasınlar. Aklıma N9 geliyor afakanlar basıyor beni...
Mümkünse Nokia 9 ismini kullanımasınlar. Aklıma N9 geliyor afakanlar basıyor beni...
kaynağı merak edenler için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet türkçe kaynak forumda paylaşmak yasak yabancı siteler sorun yaratmazTeknoloji haberini alıntı yapmak yada link eklemek maxicep te yasak değil mi ?
E şuan o paylaşılan link türk sitesinden.. ?evet türkçe kaynak forumda paylaşmak yasak yabancı siteler sorun yaratmaz
Tahminen pahalıdır satış rekoru bile kırabilir. Görünümü bile gerçekten şık güzel. Metalden mi yapılmiş bilmiyom ayrıntıya bakmadım.Eğer bu telefon gerçek olsaydı fiyatı da pahalı olurdu cümlesini okumayanlara selamlar.
Valla doğru söyledin ha böyle bi telefon fiyatı hak ediyo.. diğerleri bazıları hak etmiyo fiyatıda kazık..Varsın pahalı olsun , yine de paraya kıyılıp alınabilir . Alamayan da 808 ile idare etsin
Araştırmadım yenieni duyuyorum.. ama artık Bu Nokia9 da ona gore hazırlar ayar çekerler. Çünkü piyasyada yükselmesi için birşeyler yapması gerekir..41 MP demek gece çekimlerinin kötü olabileceği anlamına geliyor greenli fotoğraflara hazır olunEskiden MP ayağı ile nokia gitmek üzereyken iyi ekmek yedi ama artık sökmez.
Bu konuda kararsızım. Ama dahada geliştirilebilir. Sonuçta Nokia yani Nokia6 satışa çıkınca fena satıldı. Ona göre ayar yeni telefonlarına ayar çekebilirler iy duruma gelene kadar...Tamamen boş şeyler. Samsung ve lg dururken androidli nokia niçin tercih edilsin. Sen kalk 4-5 yıl telefon yapma sonra kalk piyasaya tekrar girmeye çalış. Kim güvenir sana bu saatten sonra. Samsung note 7nin imaj zedelemenmesi atlatmış değil.yılların firması bir de. Bunlar neyine güveniyor. İddia ediyorum nokia ne yapar yapsın bu saatten sonra hiç bi cacık olmaz. Ve sattığı nokia markasını bu sefer kendi isteğiyle kapatacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamamen boş şeyler. Samsung ve lg dururken androidli nokia niçin tercih edilsin. Sen kalk 4-5 yıl telefon yapma sonra kalk piyasaya tekrar girmeye çalış. Kim güvenir sana bu saatten sonra. Samsung note 7nin imaj zedelemenmesi atlatmış değil.yılların firması bir de. Bunlar neyine güveniyor. İddia ediyorum nokia ne yapar yapsın bu saatten sonra hiç bi cacık olmaz. Ve sattığı nokia markasını bu sefer kendi isteğiyle kapatacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?