Karşılaştırma Nokia 808 Pureview Vs Samsung Galaxy S4

Elnur808

Üye
Samsung Qalxay s4 "kamera,pil uzun ömürlüyü,Naviqsiya-konularinda Nokia n73 e bile yetișemezken 808-le nasil kyaslanacak Samsung Qalxayda henüz SD Memory Carta șifre koymak olmuyor yada șifreli bir SD Memory Card-in varsa șifreyi bilsen bile Bu ișe yaramiyor Bu telefonu sokakda bulsam bile almam okadar

Tepkiler: polattt47

3onur5

Üye
birde genel olarak kıyaslasaydınız iyi olurdu

Tepkiler: DarkredBlue61

3onur5

Üye
Web Hızı Gibi Mi ? Aklıma Gelen Pek Birşey Yok Varsa Deneyeyim

Web Hızı Gibi Mi ? Aklıma Gelen Pek Birşey Yok Varsa Deneyeyim
bluetooth
veri aktarım hızı
google play store
işletim sistemi
ram
nfc
ppi yoğunluğu
ekran kalitesi
çözünürlük
işlemci ve çekirdek sayısı
güncellik
incelik
hafiflik

aklıma şuanda bunlar geldi 808 in tek iyi tarafı kamerası bunun harici başka bişey olacağını sanmıyorum kıyaslamak biraz saçma s4 ile 808 i
fotoğraf makinası ile telefon kıyaslamak gibi bişey olmuş

Tepkiler: DarkredBlue61 ve B.A.R.O.N
    Konu Sahibi
Anladım Yani Yapabilirsem Yapayım Cihaz Tekrar Elime Geçerse Neden Olmasın Söz Vermeyeyim Ama

Abi bence 808 ile s4 karşılaştırmak çok saçma olmuş bence 1020 ile 808 karşılaştırılmalı

ben n8 i iphone 6 ile kıyaslıyorum

Tepkiler: Elnur808 ve cyborg78

Elnur808

Üye
Nokia n8-kamera konusunda Samsung ve IPhone-alayindan yani hepsinden iyi sayilir neden ????? Nokia n8-in o "X-enon" flașli kamerasinin foto yakalama özelliyi varya aynisi (Lumia 1020 ve Nokia 808 Pureview)-de bulunmakda-hani hareket yakalama özelliyinden bahs ediyorum mesela (Bisikletin arka sini kaldirib pedal vurubda teker hizla dönerken resmini çekin n8-le) fotarafda tekerin dönmesi belli olmayaçak yani o anlamda hareket yakalama özelliyi mükemmel birșey.Samsung ve iPhone bunu rüyalarinda bile yapamaz
Anladım Yani Yapabilirsem Yapayım Cihaz Tekrar Elime Geçerse Neden Olmasın Söz Vermeyeyim Ama
Pil uzun ömürlülüyünü neden yazmamișsin ,birde Radio Hotspot Bide HDMI kablo sunu yazmamișsin tabi özel bir Kamera düymesinide unutmușsun Birde Baskonuș var ya bunlar Samsung S4-de yok ama

furyzer0

Üye
Endişelenmeyin o kameraları yapan eleman nokia ya geri dondu önceden lumia ekibindeydi Geçenlerde yeni gelen kameranın da aynı kalitede olacağından eminim

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Tepkiler: Elnur808