Metin MF Üye Madness®' Alıntı: fotoğrafları görünce benim de içim parçalandı Genişletmek için tıkla ... +1
Polymath Üye Madness®' Alıntı: sökünce garanti gidiyor biliyor musun? Genişletmek için tıkla ... Benim samsung L700 telim vardi. Garantisi varken içini açtim kasasini değiştim. Bır vidasını kaybettım. Bir vidasini çakma buldum gönderdim garantiye mikrofnu bozulmuştu yapmişlardi=)
Madness®' Alıntı: sökünce garanti gidiyor biliyor musun? Genişletmek için tıkla ... Benim samsung L700 telim vardi. Garantisi varken içini açtim kasasini değiştim. Bır vidasını kaybettım. Bir vidasini çakma buldum gönderdim garantiye mikrofnu bozulmuştu yapmişlardi=)
doctorrr Üye furkan5005' Alıntı: Benim samsung L700 telim vardi. Garantisi varken içini açtim kasasini değiştim. Bır vidasını kaybettım. Bir vidasini çakma buldum gönderdim garantiye mikrofnu bozulmuştu yapmişlardi=) Genişletmek için tıkla ... şans işte ne diyek baba ben zamanında benim e250 kızağını temizledim sonra bi haller oldu garantiye gönderdim aynen geri geldi...
furkan5005' Alıntı: Benim samsung L700 telim vardi. Garantisi varken içini açtim kasasini değiştim. Bır vidasını kaybettım. Bir vidasini çakma buldum gönderdim garantiye mikrofnu bozulmuştu yapmişlardi=) Genişletmek için tıkla ... şans işte ne diyek baba ben zamanında benim e250 kızağını temizledim sonra bi haller oldu garantiye gönderdim aynen geri geldi...
Polymath Üye Şans değildi arkadaşlar. Benim gönderdiğim telefonu görmemek nerdeyse imkansizdi.3 vida siyah teki beyaza yakin birşeydi. Benim tahminim bazı ürünler garanti dışı olsa bile yapiyorlar çünkü işçilik parası kazaniyorlar
Şans değildi arkadaşlar. Benim gönderdiğim telefonu görmemek nerdeyse imkansizdi.3 vida siyah teki beyaza yakin birşeydi. Benim tahminim bazı ürünler garanti dışı olsa bile yapiyorlar çünkü işçilik parası kazaniyorlar
[ENGİN] Üye pRime.' Alıntı: sırf bu telefonları sökmek için tornavidasını aldım. Genişletmek için tıkla ... bendensin kardeşim
pRime.' Alıntı: sırf bu telefonları sökmek için tornavidasını aldım. Genişletmek için tıkla ... bendensin kardeşim