Benim paylaştığım ilk CFW olacak bu.. Onlarca kez test ettim hiçbir hataya rastlamadım. Cfw gayet stabil ve sorunsuz çalışıyor..
Yarın denersin konuyu açınca..
izmirde konak civarlarında oturan varsa bi yanına uğrıyımda şu telefonu bi özelleştirsinn ne fp1 gördüm ne adam akıllı bi widget ne hackleyebildim nece başka bişey bu tlfonu kırmam an meselesii:X
ustam ben senin yaptığın ilk yatığın wcf den buyana hep senin wcf leri kullandım ellerine emeğine sağlık senden bir ricam var şu şebeke ve batarya rengini sevmsdim bataryayı ay yıldız kırmızı yaparsan sevinirim
sağ ol dostum
telden baglanıyodum senın sayfa acılmıyodu dıger verdıgın lınke bakmıstım onlar gumlemıs.şimdi ındırdım hemen denıcem ısaallah ilk fw mı sıemens sx1 de yapmıstım sonra n73 de .işallah 701 dede yapabılırım.
devamını beklerız dostum......ıyı forumlar
arkadaşlar flash işlemini nasıl yapıyorum bu cfw kurmak istiyorum ama kurulum nasıl bulamadım daha önce 5800 vardı yaptım ama bellede farklıymış galiba
arkadaşlar flash işlemini nasıl yapıyorum bu cfw kurmak istiyorum ama kurulum nasıl bulamadım daha önce 5800 vardı yaptım ama bellede farklıymış galiba
teşekkürler bu konuya baktım ama yukarıda verilen cfw nin dosyalarını nereye yüklücem phoenixlemi jaflamı bu cfw yi hazırlayan arkadaş kurulum için yardımcı olabilirmisin yada bu cfw yi yükleyen varsa anlatabilirmi?nafirimden orj.indiriyoruz phoenixden atıyoruz ama phoenix derm 774 euro turkey balck diye tek bir dosya çıkıyor yardım lütfen
teşekkürler bu konuya baktım ama yukarıda verilen cfw nin dosyalarını nereye yüklücem phoenixlemi jaflamı bu cfw yi hazırlayan arkadaş kurulum için yardımcı olabilirmisin yada bu cfw yi yükleyen varsa anlatabilirmi?nafirimden orj.indiriyoruz phoenixden atıyoruz ama phoenix derm 774 euro turkey balck diye tek bir dosya çıkıyor yardım lütfen
Phoenix ile atmanız gerekiyor. Dosyaları indirtikten sonra RM-774 adında klasör açıp dosyaları içine atacaksınız. Sonra RM-774 klasörünü Phoenix/Products içine atacaksınız. Sonra programı açıp işlemlere başlayacaksınız.