ozcangoral
Üye
-
Konu Sahibi
-
bir yerlerde bişeyleri eksik yapıyorsun sanırım ama ne? tüm dosyaları indiriyorsun değil mi? rofs2 - rofs3 - core - uda. sonra zip ten çıkarıyorsun, c:\program files\nokia\phoenix\products\RM-774\ klasörü içine atıyorsun 7 adet dosyayı değil mi? daha sonrada phoenix programıyla dead flash atıyorsun?nasıl atılıyor hard format birde öyle deneyeyim olur inşallah
- - - Eklendi - - -
hard format attım sonra tekrar senin cfw yi flashladım effects klasörünüde c resourceye yine olmuyor sadece senin cfwye yüklediğin effects çalışıyor
- - - Eklendi - - -
hard format attım sonra tekrar senin cfw yi flashladım effects klasörünüde c resourceye attım yine olmuyor sadece senin cfwye yüklediğin effects çalışıyor
şu an indirdim ve açtım hiç bir sıkıntı yok.tekrar indirmeyi bir denermisin. ayrıca chrome tarayıcı kullanıyorsan firefox veya explorer ile indirmeyi dene.çünkü chrome 1 haftadır bende dosya eklerini eksik indiriyor.merhaba hocam; rarları çıkartırken rofs3 colour eksik indirildi diye uyarı veriyor. bu haliyle flash atmayı denedim hata verip atmıyor. yardımcı olabilir misin?
core dosyasınada uda dosyasınada baktım nokıacookerla iki effects klasöründeki manifest.mf dosyasındada c resource yazıyor ama core dosyasını telefona flashladığımda manifest.mf de z resource yazıyor ondan olabilirmi acaba x plore ile bakıyorum manifest.mf dosyasına z resource yazıyor hiç anlamıyorum neden böyle oluyor vallahi pişman oldum fp1 e güncellediğim için versiyon düşüreyim diyorum oda olmuyor telefonu alalı bir ay oldu bu sorunlar yüzünden soğudum telefondan aslında bu nokıanın hatası tema efektlerini açıp kapatmayı kaldırmasaydı hiç böyle sorun olmazdı bu fp1 versiyonda n958gbaytımdada böyle oldu versiyonu 35 e yükseltim birdaha tema effecstlerini kullanamadım bekliyorum bakalım bu fp1 deki tema effectslerini kullanmama daha kolay bir çözüm gelir diye yinede çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?