Nokia 700'de adobe flash player var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreug1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 700'de adobe flash player var mı?
Arkadaşlar yeni telefon alacamda nokia 700ü düşünüyorum.bu telefonda adobe flash player varmı?
İnternetten oyun oynanabiliniyormu?

Şuan için Nokia Symbian cihazları için Adobe Flash Player mevcut değildir

+Adobe firması geçtiğimiz aylarda yaptığı duyuruda hiç bir mobil cihaz için adobe flash player olmayacağını duyurup google play'den de uygulamaları kaldırılmıştır

++Nokia 700 için olduğunu da zannetmiyorum

- - - Eklendi - - -

+++ Konu yeri yanlış

NOKIA 700 ben aldım gayet guzel bir ciyaz herkese tavsiye ederim yok ama nokıanın Symbian oalan telefonları özel yaptıgı flash player mevcutdur.

MrExpert

Üye
Flash lite var benim bildiğim

yakında tüm telefonlar html5e geçecek alırsan pişman olmazsın ama internetten video izlemen için biraz beklemen gerekecek

bayon

Üye
internetten oyun oynanıp oynanmadigini denemedim ama videolari açabiliyorm

Bazı oyunlar açılıyor bazıları açılmıyor oyunun istediği flash player a bağlı

nokia s^3 lerde flash lite 4 var.flash lite =adobe 10.1 bilmeyenlere duyurulur

slmatc

Üye
evet flash player kaldırılmış, bende video izleyemiyordum galaxy telefonumdan, sonra internetten araştırdım 11820 teknoloji servisi diye birşey varmış aradım telefonuma bir tarayıcı yüklettiler problem çözüldü.

opera mobil 12 ile dizi sitelerinden film izleyebiliyorum 3 gün önce farkına vardım.ekranda video penceresi gözükünce play a bastıgım anda real player devreye giriyor ve film açılıyor. Opera mini de olmadı yalnız mobili deneyin

- - - Eklendi - - -

örnek vereyim bu siteden diziler izleniyor opera 12 ile.

www.diziizlesene.net/

reklam amaçlı değildir mesajım gerekirse silinebilir.

kcr

Üye

O flash player değildir. Sitenin kodlamasında Html5 varsa ona çevirip izlenebiliyordur. Yoksa gir bakalım youtube'a masaüstü bilgisayar seçiminden aç bakalım. Eğer anasayfadaki bütün videoları açıyorsa işte o zaman flash player'ın dört dörtlük çalışıyordur. Yoksa tüm izleyebildiklerinin bir kısmı telefonundaki yazılımın desteklediği kadar flash; diğer kalanlar ise html5'tir.

evet youtube yide açtı masa üstü videoları izleniyor. Ama anlamadım gercekten

kcr

Üye
evet youtube yide açtı masa üstü videoları izleniyor. Ama anlamadım gercekten

Hayret ki ne hayret! Telefonunun modeli ne? N9 mu 603 mü? N9 ise o zaman temelinden fark var. Belle ile kimse ne opera mini ne de opera mobile kullanarak o derecede video izleyemiyor. Videoyu flash'tan mı yoksa html5'ten mi izlediğini anlamanın basit bir yolu var. Eğer sayfadaki videoya tıkladığın zaman sayfayı terketmeden olduğu gibi sayfanın üzerinde izleyebiliyorsan flash desteğiyledir. Yok sayfayı terkediyor ve telefonun video oynatıcısıyla açıyorsa o zaman html5 desteğiyledir.

üzerinde degil dedigim gibi tıklayınca video oynatıcı açıyor zaten sayfada açsa bir işe yaramaz küçük oluyor o zaman. Sonuçta iyi birsey. N9 da da flash destegi yok firefox yüklüyorsun üzerine 10.1 flash player kuruluyor. Ama firefox ta çok yavaş kalıyor ve o masa üstù youtubeyi açmıyor.n9 iyide tarayıcı okadar degil. Opera mobil 12 nin desteği daha çok. Html 5 test sayfasında 350 +9 puan alıyor. Sende tarayıcını test et kaç puan alıyor.

kcr

Üye

N9'un işletim sistemi açık kaynaklı. Nokia'nın desteği devam etseydi geliştiriciler daha çok uygulama yazabilirlerdi. Her halükârda Symbian'dan tamamıyla farklı bir sistem. Dolayısıyla bire bir kıyaslama yapmak doğru olmaz. Symbian'da Opera 12'yi de yüklesen video desteği yine sıkıntılı. N9'un bazı yönlerinin symbian'dan üstün olması normal...

Tepkiler: memolim83
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...