emreug1
Üye
-
Konu Sahibi
-
nokia s^3 lerde flash lite 4 var.flash lite =adobe 10.1 bilmeyenlere duyurulur
opera mobil 12 ile dizi sitelerinden film izleyebiliyorum 3 gün önce farkına vardım.ekranda video penceresi gözükünce play a bastıgım anda real player devreye giriyor ve film açılıyor. Opera mini de olmadı yalnız mobili deneyin
- - - Eklendi - - -
örnek vereyim bu siteden diziler izleniyor opera 12 ile.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
reklam amaçlı değildir mesajım gerekirse silinebilir.
O flash player değildir. Sitenin kodlamasında Html5 varsa ona çevirip izlenebiliyordur. Yoksa gir bakalım youtube'a masaüstü bilgisayar seçiminden aç bakalım. Eğer anasayfadaki bütün videoları açıyorsa işte o zaman flash player'ın dört dörtlük çalışıyordur. Yoksa tüm izleyebildiklerinin bir kısmı telefonundaki yazılımın desteklediği kadar flash; diğer kalanlar ise html5'tir.
evet youtube yide açtı masa üstü videoları izleniyor. Ama anlamadım gercekten
üzerinde degil dedigim gibi tıklayınca video oynatıcı açıyor zaten sayfada açsa bir işe yaramaz küçük oluyor o zaman. Sonuçta iyi birsey. N9 da da flash destegi yok firefox yüklüyorsun üzerine 10.1 flash player kuruluyor. Ama firefox ta çok yavaş kalıyor ve o masa üstù youtubeyi açmıyor.n9 iyide tarayıcı okadar degil. Opera mobil 12 nin desteği daha çok. Html 5 test sayfasında 350 +9 puan alıyor. Sende tarayıcını test et kaç puan alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?