Nokia 700 RM-670 fP2 CFW GÜNCEL 01.07.2013 FİNAL

kelooo

Üye
kayitta oldum ama yine inmiyor

kelooo

Üye
bilgisayrim olmadigi icin telden giriyorum opera biraz indirdikten sonra basarisiz diyor kendi tarayicisi ise indire her tikladigimda login veya sigin istiyor giriyorum yine aynı

kelooo

Üye
bu sabah yukledim gercekten güzel olmuş daha bir sorunla karşılaşmadım eline sağlık

kardeşim çok güzel olmuş bende nokia 700 kullanıcısıyım benim tellde hackli ama daha degişik bişiler yüklemek istiyorum bide biraz degiştirdim camera iyileştirmesinde falan bi sorun oldu telefonu yan kilitlediğim zaman açarken yan acıyorum ya o yarım kilit acıyosun onu yapamadım bi yardım eder misin ?

-Fight-

Üye
Herşey orijinal olup sadece hacklı olanı yok mu 700 için

sbilen

Üye
    Konu Sahibi
Herşey orijinal olup sadece hacklı olanı yok mu 700 için

zaten lik yazıda belirttiğim gibi sisteme dokunulmadı. görseller üzerinde değişiklik yapıldı. birde çoğunun kullanmadığı dosyalar silindi. isteyen forumda mevcut yükleyebilir. gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. şu ana kadar benim tlf. hiç bir hatası görülmedi. gayet stabil çalışıyor

-Fight-

Üye
sadece hacklı olcak iconlar bile değişmeyecek yok 700 e göre

- - - Eklendi - - -

Tüm hepsinimi indereceğiz bu karışık gibi biraz

sbilen

Üye
    Konu Sahibi
biraz forumda araştırma yapsan işin profösörü bile olursun. merak etme çok basit. evet hepsini indirip flaşlayacaksın.

Kardeşim öncelikle teşekkürler eline sağlık çok beğendim. Fakat bir sorum olacak bu arama butonu felan renkli ya hani onları orjinal yapma imkanımz yokmu? nokia cooker la onu nasıl değişrtiririm flash atmadan önce. Ayrıca pil renkleri felan orjinal naıl yaparız?

sbilen

Üye
    Konu Sahibi

flaşlamayla avkon2 dosayasını core veya rof3 e atıp güncelleyebilirsin
veya flaş atmadan buradan
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...nimi-resimli-anlatim-01-11-2012-a-677217.html

manyaq28

Üye
yandex dsikiniz de 2 dosya var hangisini kullanmalıyım ayrıca bellete cfw atmadım hiç yardım için öneri konunuz var mıdır

sbilen

Üye
    Konu Sahibi
25.04.2014 tarihli güncellendi. çalışmayan hava durumu widgetleri çıkartıldı. rm-670son yazan rar arşivli dosyayı indirin. ayrıca arkadaşlar benim kendi kullandığı cfw dir. şimdiye kadar hiçbir hatayla karşılaşmadım, hata alırsanız kurmuş olduğunuz programları kontrol etmenizde yarar vardır. güle güle kullanın.

manyaq28

Üye
hava durumu neden calismiyordu acaba bu cfe den dolayi mi server destegi mi kesildi

sbilen

Üye
    Konu Sahibi
nokia server destegini kesti

manyaq28

Üye
önceki cfw de yatay ekran hatası vardı acaba o fix edildi mi ( ekran yan iken kilitlendiğinde kafayı yiyodu )