Nokia 700 mü ? Yoksa xperia sola mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia 700 mü ? Yoksa xperia sola mı ?
Nokia 700 550 tl ama Sola 850 TL .Aralarından işlemci farkı var sadece bir de 700 de otofocus yok.Yahu ben diyorum ki acaba ona 850 tl vermek yerine nokia 700 alsam sonra cihaz eskiyince minimum 1000 tl ye android mi alsam kafam karışıyor yeterli param olmadığı için

hmm Sola'da 650TL civarı ama bilemedim ki bi yanda kalite sağlamlık diğer yanda android karar sizin

- - - Eklendi - - -

+ biz erkekler bir, sevgili seçerken birde telefon seçerken kırk kez düşünürüz (en azından ben öyleyim )

Sola iç açıcı diil alt konularda yorumlar öyle diyor en iyisi Nokia'dan şaşma

Tepkiler: anılbaran
    Konu Sahibi

Sola 850 tl ama

R.A.M

Üye
farklı sistemler var iki telefondada kullanıcıya bağlı.

Bu saatten sonra da desteği kesilmiş bir smartphone almak iyi olmaz gibi ama yine de iyi bir cihaz karar senin.

Bence bu iki cihazdan birisini alma biraz daha bekle.

bence bu saatten sonra belle alınmaz!!!
istersen androıd veya wp8 ne alırsan al belle alma!!!

Konu Sahibi
Şola mı alsam ne yapsam

Kerim.

Üye
dusunmeye bile gerek yok.sola

Bende cok kararsiz kalmistim 603 veya xperia ray konusunda!! Ve sonunda ray aldim! Telden cok memnunum.
Simdi xperia rayi nokia 700 ile takas yap deseler asla yapmam!!

doctorrr

Üye
Sola derim ben... Şu saatten sonra nokia hem de symbian? yoo hayır

Valla nokianın symbian işletim sistemli birkaç cihazından hiçbiri alınmaz.Ama sola da güncelleme almayacak herhalde.Rom desteği var mı solanın ? Ama ben yerinde olsam ikisini de almam biraz beklerim.Biraz daha para biriktirmeni tavsiye ediyorum.

meme4

Üye
nokia 603 yada nokia 701 öneririm nokia 700 ekran çok küçük

İkisinide alma bence 850 Sola'ya vereceğine kadar biraz daha para biriktir P yada S3 mini falan al yani Nokia istiyorsan N9 alabilirsin hem android kurabilirsin.

HakaN-06

Üye
Biraz daha ekle 2.el s2 ya da iphone 4s çek uzun süre götürür seni kardo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...